דחוף
זקוקה להלוואה של גסטון

דחוף ../images/Emo70.gif זקוקה להלוואה של גסטון

החלטתי בסופו של דבר לראות מה כוח הסבל שלי, ולהזריק גסטון. אני אמורה להתחיל מחר וניזכרתי שקופת חולים מכבי אינה עובדת מחר. האם אפשר לקנות אמפולות בבית מרקחת רגיל בהנחה של הקופה, או שרק לקבל אמפולות אצל האחיות?? ואם רק אצל האחיות, האם יש למישהו באיזור חיפה, קריות והסביבה להשאיל לי בינתיים אמפולות עד ליום ראשון???? תודה. סאני.

סאנשיין שלי -

מה זאת אומרת שקופ"ח מכבי לא עובד בימי שישי? אין לכם אפילו מרפאות לשעת חירום כמו זו?? תנסי אולי בבית מרקחת פרטי, ולקבל אח"כ החזר. אני יודעת שבתי מרקחת של הכללית עובדים בימי שישי.
(...חלמתי עלייך אתמול בלילה
)

תמיד יש בעיות עם החזרים....

לאור ניסיוני הרע ומר עם החזרים
לא בא לי לממן יותר את קופת החולים. אז אני מעדיפה להשאיל ולהחזיר (אם אפשר). (איך היה החלום? לפחות טוב?).

YOU DON´T WANT 2 KNOW ../images/Emo121.gif

את רודפת אותי בשנתי....
סתאאם היה דיי משעשע. אספר לך מתישהו בצ´אט

תנסי אצל שושי מהפורום השני -

אני חושבת שיש לה איזה הסדר עם בנות שאינן צריכות או שיכולות להשאיל תרופות וכד´ בשעת לחץ...

מיכל ק-ש

New member
יש לי 5 אמפולות של 50 מ"ג לתת לך,

אבל כידוע אני גרה בת"א. אם בכל זאת תהיי בסביבה בסופשבוע תשאירי הודעה. מטעמי פרנואידיות אני לא רוצה לרשום את מס´ הטלפון שלי פה. מאני גולשת פה ברבע השעה הקרובה.

מיכל ק-ש

New member
ולא לשכוח - קומפרסים ומסז´ים!

מאוד חשוב, אם לא בא לך שיעקצץ ויגרד ויהפוך לגושים שיקח להם אפילו חודש עד שיעלמו.

מיכל ק-ש

New member
קריאה אחרונה בהחלט לפני התנתקות ../images/Emo41.gif |*

סאני, בעלי וחבריו שהופכים בגלל הכדורגל
לבאבונים מצויים (ואם באבו רואה-זה לא אישי
, מפריעים לי לגלוש. אז אני אחכה עוד 5 דקות ואז אתנתק. אם תרצי להשיג אותי, תשאירי פה הודעה. מיכל

עמית@

New member
זה עוד כלום לעומת אנשי דסק החדשות

אצלנו שביום יום הם דווקא אנשים מיושבים בדעתם - נדבקו היום אל אנשי הספורט (2 משרדים ימינה) וצוהלים וצועקים תוך בליסת במבה וגרעינים. אבל הם באמת נראים מאושרים
קדימה הפועל (לא?) *שורפת את המועדון* עמית

אוראושר

New member
אוף - אם הייתי גרה קרוב...

הייתי טסה להביא לך את זה אפילו בשתיים לפנות בוקר!!! באמת! יש לי מלאי חבל"ז אתמול קניתי זריקות ב - 600 ש"ח! מקווה שהסתדרת עד עכשיו...

נוג

New member
לסאני לי יש ואני מחיפה ../images/Emo101.gif

סאני , עם לא יסתדר לך עם המקור האחר אני אשאיל לך בשימחהץ נוג

למעלה