דחוף
סקר משק הבית הגאה

IRIT ROSENBLUM

New member
דחוף ../images/Emo70.gifסקר משק הבית הגאה../images/Emo34.gif

בימים אלו אנו עורכים סקר על כוחו הכלכלי של משק הבית הגאה. נודה לכם מקרב לב, אם תסכימו להשתתף ולמלא השאלות המצורפות. אין צורך להזדהות, אלא שאת התשובות הנכם מתבקשים לשלוח לדואר האלקטרוני שלנו [email protected] . אנו מייחסים חשיבות רבה לכוחה העולה של הקהילה וכל אחד יכול לתרום. תודה מראש. נעה רכזת מחקר משפחה חדשה

אורי 0

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifלא לענות!

הסעיף השני בשאלון: "מין: זכר/נקבה" עו"ד רוזנבלום הנכבדה, עד שארגון "משפחה חדשה" לא יכיר בקיומם של טרנסג'נדרים - אין סיבה שהטרנסג'נדרים יכירו בקיומו, תודה.

אבא גאה

New member
וטראנסג'נדר זה המין השלישי?

לא יותר הגיוני שכל אחד תגדיר את עצמו בדיוק כפי שהיא מרגיש? נגיד שמי שחש הוא גבר יסמן X שם ומי שחשה שהיא אשה תסמן X כאן.... ומי שחש שהוא שניהם יסמן שני איקסים.... מה הייתם רוצות שיהיה? זכר נקבה טראנס ???

DarlingAdam

New member
אולי הגיע כבר הזמן

שיעיפו את השאלה הזו לכל הרוחות? לא רק מהבחינה הטרנסית, אלא גם מבחינה פמיניסטית - למי אכפת אם אתה זכר או נקבה וגבר או אישה, בלי קשר לאלה שהם לא זו ולא זה. גם אלה שהם כן זה או זו, לא צריכים להתעסק כל כך הרבה בשאלה. (משלוש עד ארבע בבוקר כתבתי משהו ארוך ומעצבן על מגדר ולמה לא צריך להתייחס אליו בפנדום, ועכשיו התעוררתי והעצבנות נותרה במקומה).

א. השאלה מאד רלוונטית!

היות שיש (למרבה הבושה) עדיין הבדלי השתכרות משמעותיים בין נשים לגברים, לסקר מסוג זה יש , למרבה הצער, את הלגיטימציה (כמעט מקרה יחיד?) , לשאול בדיוק את השאלה הזו. ב. הארגון הזה, שהוא אחד מ-ל"ו, לא חשוד בעיניי באטימות. ג. הייתי שמחה אם היו מוסיפים אופציה שלישית - ועל זה כאמור, כבר דובר באריכות אצלינו בפורום. ד. מאד ממליצה לענות. אני בטוחה של-"משפחה חדשה" יש רק כוונות טובות מאחורי עצם עריכת הסקר. ה. כיוון שהסקר בפורמט מסמך - אפשר להוסיף ולשנות מה שרוצים.

אורי 0

New member
באמת זה מה שהם הציעו

אחרי שחטפו ביקורת מדיירות הפורום שלכם (וכאן המקום להגיד - כל הכבוד!
). אבל האמת היא שזה לא הדפקט היחיד בשאלון הזה, שכבר כוסח לעייפה ב"הורות הומולסבית". אבל אדם, כאן אני לא מסכים איתך. לא מדובר בטופס שצריך למלא כדי לקבל שירות מסוימת או זכות מסוימת. מדובר בשאלון שמטרתו לאסוף מידע חברתי וכלכלי, ולמגדר (עדיין, לצערנו) יש תפקיד מאוד חשוב בתחום הזה. מה שכן, נורא קשה לנסח שאלון נכון כך שיכלול טרנסג'נדרים: יהיו טרנסים וטרנסיות שיעדיפו למלא זכר/נקבה. יהיו שיעדיפו למלא קטגוריית בינים, ויהיה אדם (כפי שהבנתי) ואולי אחרים שישאירו את המקום ריק. מנתון רקע דיכוטומי זה יהפוך להיות משתנה שקשה להגדיר אותו.

FreakOnALeash

New member
אני תמיד מסמן *ז*

אלא אם כן זה שאלון נסיבות רפואיות או רישום מדיני. אם אתה מתשמשת בשם אורי, יהיה לך עד-כדי כך מביך לסמן מגדר לפי המין? אני שואל בתום לב...

למעלה