דחוף!!!!!!!!

דחוף!!!!!!!!

היי אנשים מה קורה! אוקי תקשיבו קוראים לי דניאל ואני חדשה פה! אנימחפשת מישהו העונה לשם מעין(זה בן)!יש לו בלוג!הכינוי שלו זה STIMPYֱ פשוט יה לי אייסי והוא נמחק אז אני לא מוצאת אותו!!את מעין!! בבקשה תעעזרו לי!!! מי שהייה בבלוג שלו אז היה לו פעם שיער צבוע לבלונדיני!! בבקשה תכתבו כאן עם ראיתם אותו או שתסימו קישור לבלוג שלו(אני לא מוצאת את הבלוג) או למי שיש את האייסיי שלו אני אשמח!!! ממש תודה! דניאל!

suki da yo

New member
היי דניאל

כמה דברים: את בטוחה שהבלוג שלו דוקא בתפוז? למה את חושב שמי שקרא את הבלוג שלו ידע מה צבע השיער שלו? ולמה כל כך הרבה סימני קריאה? בכתיבה סימן קריאה מתרגם לצעקה, וזה נראה כאילו את צועקת עלינו. שימי
להבא. גם אין צורך לצפות שתוך 3 שעות יהיו לאנשים תשובות עבורך. גם אם מישהו מכיר את הבלוג הזה, זה פורום, לא צ'אט, ולא כולם נמצאים כאן בכל רגע נתון. בעיקר (אם לא שמת לב) שיש היום הרבה בעיות לתפוז, וכמעט בלתי אפשרי לשלוח תגובה בפורום, ובלתי אפשרי לחלוטין להיכנס לבלוגים. קצת סבלנות לא הרגה אף אחד. מה שאני מצאתי זה את הבלוג הזה בישראבלוג http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=9442 ואת הבלוג הזה בתפוז, אני לא יודעת אם הוא מתאים, כי תפוז נפלו ואני יכולה לרק לראות אותו בגוגל, אבל לא להיכנס. blog.tapuz.co.il/stimpy

suki da yo

New member
אם היה לי אחד בשרוול

או אפילו בגוגל, את חושבת שלא הייתי משתמשת בו לעצמי, שרו?

suki da yo

New member
למי את קוראת אנושי,אה?../images/Emo191.gif../images/Emo153.gif../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

suki da yo

New member
../images/Emo113.gif תראי אותנו

שתי לידות מפגרות. אפשר לחשוב תפוז זה אנושי...

suki da yo

New member
ועם תרגום בגוף הסרט

שתי ילדות מפגרות אפשר לחשוב שתפוז זה אנושי

פושקיה

New member
סוקי גם אני צריכה

לא בעל, אבל את הכסף שלו וגם את עצמי וגם מישהו שיכין לי תה סוקי תעשי לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה