Sparkley Judy
New member
דחוף!
היי
בעצם זה לא כל כך דחוף אני פשוט רוצה לדעת (חי חי חי) מתי יוצא הגיליון של ראש אחד עם ה-10 פוסטרים ומתי יוצא הגיליון של ראש1 עם הכתבה? שלושה דברים: 1. אל תפסיקו את המנוי למעריב לנוער ותלכו אל ראש 1 כי ראש 1 גם מגעיל. באיזהשהו גיליון ראיתי שהיה להם ראיון עם בריטני אז התעניינתי וקראתי וקודם כל הם כתבו שהיא אירחה אותם בבית שלה (כשהיא הייתה גרה עם אמא שלה) מה שלא נראה לי הגיוני כי איזה סלבירטי יביא עיתונאי לבית שלה? ב. היא הודתה להם שהיא עשתה ניתוח בחזה (אולי כן, אבל למה שתומר להם..?) ג. הם אמרו שאמא שלה קירקרה סביבם כל הזמן וצעקה כל הזמן (מה לעזאזל..? למה שאמא שלה תרצה לעשות לעצמה בושות?). בקיצור, הם שיקרו והמציאו כתבה שלמה. אני בטוחה שאם בריטני הייתה יודעת על זה היא הייתה תובעת אותם. ב. אתם חייבים לקנות את הספר של כל כך מעט זמן JUST BETWEEN US, אני לא סתם אומרת את זה כי אני מעריצה של התאומות: הוא ממש טוב! 3. מישהו אמר בפורום שהתאומות באות לישראל. כן?! מתי?! אני בטוחה שהן יבואו, כי אנחנו ממש מתחילים להעריץ אותן ולהתוודע להן וככה זה קרה גם עם אנגליה. הם התחילו להעריץ אותן ועכשיו התאומות מבקרות שם כל סופשבוע שני כמעט!
היי