דחוף!

Sparkley Judy

New member
דחוף!

היי :) בעצם זה לא כל כך דחוף אני פשוט רוצה לדעת (חי חי חי) מתי יוצא הגיליון של ראש אחד עם ה-10 פוסטרים ומתי יוצא הגיליון של ראש1 עם הכתבה? שלושה דברים: 1. אל תפסיקו את המנוי למעריב לנוער ותלכו אל ראש 1 כי ראש 1 גם מגעיל. באיזהשהו גיליון ראיתי שהיה להם ראיון עם בריטני אז התעניינתי וקראתי וקודם כל הם כתבו שהיא אירחה אותם בבית שלה (כשהיא הייתה גרה עם אמא שלה) מה שלא נראה לי הגיוני כי איזה סלבירטי יביא עיתונאי לבית שלה? ב. היא הודתה להם שהיא עשתה ניתוח בחזה (אולי כן, אבל למה שתומר להם..?) ג. הם אמרו שאמא שלה קירקרה סביבם כל הזמן וצעקה כל הזמן (מה לעזאזל..? למה שאמא שלה תרצה לעשות לעצמה בושות?). בקיצור, הם שיקרו והמציאו כתבה שלמה. אני בטוחה שאם בריטני הייתה יודעת על זה היא הייתה תובעת אותם. ב. אתם חייבים לקנות את הספר של כל כך מעט זמן JUST BETWEEN US, אני לא סתם אומרת את זה כי אני מעריצה של התאומות: הוא ממש טוב! 3. מישהו אמר בפורום שהתאומות באות לישראל. כן?! מתי?! אני בטוחה שהן יבואו, כי אנחנו ממש מתחילים להעריץ אותן ולהתוודע להן וככה זה קרה גם עם אנגליה. הם התחילו להעריץ אותן ועכשיו התאומות מבקרות שם כל סופשבוע שני כמעט!

...well

1) תחפשי כבר כתבו את זה 80 מיליון פעם... כניראה שזה יוצא בסביבות ספטמבר או נובמבר... (אם אני לא טועה, תחפשי בכל זאת) 2) לאח שלי יש ראש1 אז אני מסתכל שם מידי פעם, זה נחמד, לא משהו, בתור בן אדם שהיה מנוי למעריב לנוער גם איזה 4 שנים, תשארו עם מעריב לנוער... 3) אף אחד לא אמר שהן יבואו, אולי אמרו שבקצב הערצה הגדל אולי הן יגיעו, תאמיני לי שאין להן מה לחפש פה... היית באנגליה פעם? תשווי את אנגליה והארץ, גם אם את היית אחת מהן היית הולכת לחופשה באנגליה כל סופשבוע...

מעריב לנוער רולז../images/Emo45.gif

את צודקת בהחלט.
לדעתי מעריב לנוער הרבה יותר טוב מראש1 גוד´- עם התאומות יגיעו לארץ
אנחנו הולכות ביחד חיחיחי
הגיליון ניראה לי ב 5 בפסטמבר יוצא לא בטוחה
נ.ב אני הולכת עכשיו אז נדבר מחר לכולם צא´ו

RinRan

New member
התכוונתי לראש1- אני מנויה ואני מאד

אוהבת לקרוא את העיתון- מעריב לנוער פחות מובן לי ויותר מעצבן אותי... לוידעת למה- תגיבו בבקשה על הדולי שלי :)

../images/Emo9.gif

הגבתי אני
אני מנויה לשתיהם ופשוט לא יודעת אני יותר אוהבת את מעריב לנוער אבל לא משנה
אני הולכת נדבר המשך יום נעים...

*Ginny Weasley*

New member
מעריב לנוער הרבה יותר שווה מראש1

לדעתי לפחותתתת.... הכתבות יותר נורמליות.... הרבה יותר תוכן.... אין מה להשוות עם שני העמודים וחצי כולל פרסומות של ראש1.

motib4

New member
אני דווקא אוהב את ראש1.

יש מלא פרסים
על מה מסופר ב-JUST BETWEEN US? ובקשר לתאומות- אין מידע רשמי בקשר לכך- אבל את מוזמנת לחתום על העצומה.

shaymos

New member
בראש אחד יש מלא פרסים ומתנות

בשביל להביא יותר קוראים כי הכתבות עצמן פחות טובות מבמעריב לנוער{לדעתי} אז בשביל שיבואו יותר הם שמים מדי פעם מתנה בעיתון.

לא רק...

גם מסופר שם על זה שמישהי מנסה לקחת ממרי-קייט את החבר שלה ועל איך אשלי בהתחלה רוצה את טרוויס ואז היא מבינה שהוא לא בשבילה...

plomphy

New member
ראש 1 מעתיקנים

כבר גיליתי את זה לפני שנתיים ומאז אני לא סובלת את ראש 1 הם העתיקו כל כך הרבה רעיונות לכתבות שמעריב לנוער כבר עשו והם בכלל לא מקוריים!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif טמבלית..

זה היה במיוחד לפורים והם כתבו שזאת כתבה ש.. אוף אני לא זוכרת זה היה לפני שנה.. הם כתבו כזה "כתבה שלא תקראו לעולם". כי זה שקר, וזה היה נורא מצחיק, ובמיוחד לפורים. אז.. לקרוא גם את האותיות הקטנות.

אני הייתי מנויה למעריב לנוער אבל...

אני מפסיקה את המנוי רק בגלל דבר אחד הם כל הזמן כותבים דברים רעים על התאומות ונמאס לי!!! וקראתי ראש 1 ויש שם הרבה מדורים קבועים שמעניינים אותי כמו אצל מעריב לנוער ודווקא אני חושבת שזה עיתון פצצה והוא גם שם חומר על התאומות אז סבבה הרבה יותר שווה ממעריב לנוער!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה