דחוף!!!!!!!!!!!!!!

AdiBason

New member
דחוף!!!!!!!!!!!!!!

יש לחמותי יום הולדת 57 ואני צריכה ( חייבת כי כולם....) לקנות מתנה. אני צריכה רעיונות למתנה לא יקרה וסימלית. יש רעיונות? רק היום יש לי זמן לקנות אז בבקשה תשובות.......

לי ביזמנו

היציעו לעסות לה לוח שנה או קולז של תמונות הנכדים יש בחורה בשם ענבל30 בפורום להיות הורים והיא עוסה כאלה,הרבה מהפורום עסו אלצה ומאוד מרוצים צרי איתה קשר אם מתאים לך אנחנו לחמתי קנינו כרטיסים להצגה(אבל זה לא זול....)

AdiBason

New member
אבל אין לי זמן...

זה במוצאי שבת..... כולם באים אלה הביתה.... אין לי זמן לאסוף תמונות של כל האחיינים...

חני ב

New member
מס´ רעיונות:

בושם (יש עכשיו מבצעים נהדרים בסופרפארם) חלוק רחצה מגבת עם שמה תכשיט ספר סבון פילינג (יש חנות "סבון של פעם" שאחותי קונה שם דברים נפלאים)

רעיון למתנה - לעדי בסון

היות ואני עצמי חמות, אתן לך רעיונות מה הייתי רוצה לקבל מתנה (מכלתי) אומנם לא יצרו מתנות מיוחדות לחמות מהכלה, כך שכל מתנה יכולה להתאים.. תחשבי מה היית קונה לאימך? השאלה עד כמה חמותך משקיעה כאשר היא קונה לך מתנה? ועכשיו לרעיונות המתנה: ידוע לי שיש ספר בשם- סבתא ונכדים.. או כל ספר על פי הנושאים שהיא אוהבת.. אני מאמינה שאת יודעת מה היא אוהבת לקרוא. מחרוזת פנינים.. תיק יד או אחר.. בושם טוב.. העיקר שהמתנה תהייה אישית.. מקווה שעזרתי לך!!

AdiBason

New member
הבעיה היא...

כתבת "תחשבי מה היית קונה לאימך?" אבל זה ממש שונה.... אמא שלי מסתפקת אפילו בפרח ועל כל מה שתקבל תגיד תודה אבל לחמתי צריך לקנות משהו מרשים- היא מסתכלת על הגודל וכו´. דבר שני : ליום הולדת שלי האחרון חמותי לא קנתה לי כלום וזה שלפניו היא קנתה לי קרם גוף ( מוסק אויל ). באשר לספר - היא לא יודעת לקרוא.... אולי אלך בכיוון של ערכת קרמים או חלוק רחצה מה אתם אומרות?

לעדי בסון , במקומך לא הייתי קונה לה

את אומרת שביום הולדתך היא לא קנתה לך כלום אם כך מדוע שתקני לה?? אני במקומך לא הייתי קונה לה.. כן, כך זה נהוג לדעתי. קונה לך תקני לה לא קונה לך, אל תקני לה.. חשבי על כך!
אולי פרח!

AdiBason

New member
אבל.....כולם ניפגשים לקפה ועוגה

ולא נעים לי שרק אנ לא אקנה,אפילו משהו קטן....

ציפי ג

New member
קפה ועוגה?

אז תביאי קפה. כלל ברזל נקוט בידי - בעלי קונה לחמי וחמותי את המתנות.

ציפי ג

New member
אז תסכימו על סכום מראש

וכדי שתראו כמה אני מטומטמת סיפור קטן. לרגל מצבנו הכלכלי המזהיר, סיכמנו בעלי ואני שלא קונים זה לזה מתנות לחגים. התקשרו גיסותי לבעלי ואמרו לו שצריך לקנות לאמא ואבא מתנה לחג, אז החמים קבלו ואני לא. די התעצבנתי, האמת. אבל אח"כ אמרתי לעצמי, שאם הוא היה אומר לי מה לקנות להורים שלי, אני הייתי מתעצבנת. מה יש אני לא יודעת מה קורה בחשבון? אז אמרתי לו שלהבא, אני ממש מבקשת, שאם מחליטים שלא קונים מתנה, שרק יעדכן אותי מראש על השינוי בתוכניות, כדי שכאשר יתקשרו להגיד לי תודה (והתקשרו) אני לא ארגיש ממש מטומטמת..

ציפי ג

New member
קפה ועוגה?

אז תביאי קפה. כלל ברזל נקוט בידי - בעלי קונה לחמי וחמותי את המתנות.

tsiporganeden

New member
לעדי בסון תקני לחמותך בדיוק

את אותה מתנה שהיית קונה לאמך, ועם אותה אהבה, זה תמיד עובד מנסיון.

ashlaya

New member
רעיונות

פיג´מה מסטן שרשרת ספר אלה תמיד תופסים אצלנו

בולי27

New member
במקומך לא הייתי קונה, אבל אם

מאוד חשוב לך להגיע ולא בידיים ריקות, אז אולי תכיני לה עוגה? ואם לא אז אולי נעלי בית (לכבוד החורף)?

משהו פשוט פשוט.

קחי תמונה של הנכדים שיש לך בבית אבל לא ישנה אלא משהו עדכני (הוציאו מקסימום מהאלבום ותשכפלי אח"כ חדשה). שבי עם הילדים על נייר קרטון או משהו דומה ועשו מסגרת קישוטית איך שבא לכם. אח"כ הדביקו את התמונה על נייר פשוט ואותו הצמידו למסגרת והנה לך מתנה מוכנה. יש לקנות בגרושים מדבקות עם מתלה והיא תוכל לתלות על הקיר או להדביק על המקרר את הנכדים. חמותי אוהבת את זה מאד וגם אמא שלי. הכנה נעימה.

michal@gal

Active member
מנהל
הדבר הכי פשוט

זה מה שהבאנו לחמי ליום ההולדת האחרון שלו (כי הוא באמת לא צריך שום דבר), כרטיס ברכה ענקי מנגן, ובתוכו ציורים וברכות מהנכדים. שנה קודם, הבאנו מסגרת יפה עם תמונה של הילדים.

למעלה