מזמן לא הייתי פה, ואני זקוקה לעזרתכם. באופן ספונטני יש לנו בייביסיטר הערב ואנו רוצים לצאת למסעדה בת"א והסביבה עם אוכל טעים, אבל ממש טעים (חוץ מיועזר קרן ורפאל שהינו שם כבר כמה פעמים, אבל זה הסגנון) תודה רבה
יש להם דיל חדש ב- 202 ש"ח לזוג עליו שמעתי המלצות מעולות מחבר בליין שהגדיר את הדיל הזוגי הזה כדיל הכי שווה בתל אביב. צירפתי עבורך קישור לאתר שלהם שם מפורטות כל המנות וגם הדיל הזוגי עצמו. מומלץ כמובן להזמין מקום. את הדיל כאמור לא ניסיתי, אבל במסעדה ביקרתי לא פעם והאוכל שם מאוד טעים (בעיקר כבד האווז וטרין החצילים). גם מי שלא חובב גדול של מאכלי ים- כמוני וכמו בן זוגי- יימצא שם מה לאכול. אגב, לאן נעלמת? התגעגענו...
פסטיס לא בא לנו - רוצים לצאת קצת מהשכונה... צ´מיצ´נגה - היינו כבר (רוצים משהו חדש) באונמי (למרות שכבר היינו) מגבילים את הסועדים שבאים ב8 וחצי לפנות את השולחן ב10 ממש מעצבן. עוד רעיונות???? פליזזזזזז איך זוזוזבר???
זוזוברה לדעתי מאוד מומלצת, המנות טעימות מאוד והשירות ברובו מהיר ויעיל. תוכלי למצוא ביקורות שפורסמו עליה כאן בפורום אם תעשי "חיפוש מתקדם" לפי נושא ולפי תוכן. מה שחשוב לקחת בחשבון זה ששם הישיבה היא על ספסלי עץ ללא משענת והרבה פעמים מצרפים אליכם לספסל סועדים אחרים, כך שאם מדובר על בילוי רומנטי עדיף לדעתי לנסות בפעם אחרת!
כבר חשבתי שיש כאן פגישה מחודשת ביני לבין בחור מקסים בשם עירד (בן 29), שפעם הכרתי (היכרות ידידותית בלבד). אבל מפשפוש בהודעותייך אני מבינה שזה לא המקרה. (רק רציתי לשתף