דחוף :(

YaAaAaAaA BiTcH

New member
דחוף :(

מממ שלום, יש לי להגיש למחר BookReport על sthephen king - the body ואין לי ממש זמן לקרוא את הספר :( מישו יכול אולי לעזור לי ולכתוב לי איך הספר מסתיים? בעברית\אנגלית.. תודה רבה!!!!!!!!!!!! :)

G®££N DaY

New member
../images/Emo9.gifשלום אני צריכה עזרה בספר כלשהו

היי אני מאמינה שאם אתם אוהבים ספרים וסתם להיות ילדים , בטח קראתם את "הנסיך הקטן". ספר באמת יפה שמחזיר אותך למחשבות שהית קטן וכמה הכל היה נראה פשוט. אבל... הבעיה שלי שיש לי מבחן עליו עוד מעט ואני אמורה להוציא ממנו את ההיבט הפילוסופי כיוון שאני לא רוצה לכתוב רק דעות שלי הייתי רוצה לדעת אם אתם מכירים מאמרים בנושא או סיכומים שאפשר לקחת מאיפשהו. תודה רבה :)

מצרפת קישורים ל"נסיך הקטן"

קישור:http://www.shlomi.org.il/Hebrew/Hamlazot/SpecialSubjects/Prince.htm וקישורים נוספים:

G®££N DaY

New member
קודם כל תודה רבה על העזרה.. ועכשיו

אם תוכלו לעזור לי במשהו נוסף :) בבקשה... מי שמכיר את הספר יש מגוון טיפוסים מבוגרים(איש העסקים, השתיין, הגאוותן,המלך ) אך יש את מדליק הפנסים. זהו האדם היחיד(!) שהנסיך בעצם אומר עליו שהוא עושה משהו משמעותי ולא למען עצמו. למישהו יש הסבר? או קישור להסבר? הרי ברור שהוא מדליק ומכבה את הכוכב אבל הוא האדם היחיד בכוכב. מה הדבר המשמעותי פה שנסתר ממני(כנראה גם אני נהייתי מבוגר איפשהו:/ ). תודה רבה.

ממ..יש לי בקשה קטנה..:)..

יש לי משימה בלימודים.. ואין לי מושג מהיכן להתחיל.. אני צריכה למצוא חומר על השיר "מיכאל" של מרים ילן שטקליס.. ממ...כל דבר שהוא...אם זה פעילויות על השיר.. איך להעביר אותו לכיתה.. רעיונות..חומר עיוני..מאמרים..כל דבר.. זה דחוף לי מאוד!! (:)..תודה מעכשיו..(;..

sagiberg

New member
שלום- הפורום המתאים לבעיה הוא

פורום עזרה בשיעורי בית בהצלחה

שלום+בקשה מאוד חשובה:)

יש לעשות עבודה על הארי פוטר (וגביע האש), אז אם יש פה מישהו טוב לב עם רצון לעזות לזולת, אז בבקשה, אנא מילאו אחר המשימות הבאות: 1) חבר המלצה או ביקורת מנומקת על הספר. 2) כתב לחבר מכתב. תאר במכתבך את אחת הדמויות שהזדהת עימם בספר.

sagiberg

New member
שלום לולה- הפורום המתאים הוא

פורום עזרה בשיעורי בית

למעלה