דחוף....

רונית1854

New member
דחוף....

שלום לכל יושבי הפורום סיימתי י"ב ואני אמורה להתחיל לעבוד וללמוד בספטמבר ולכן חייבת דחוף לעשות משהו בקשר למחלה הנוראית הזאת( הרופא אמר שזה פיברומילגיה ועייפות כרונית יחד). האם קיים טיפול כזה??? הרי לא יכול להיות שאני אשאר כך כל החיים לאן פונים כדי לקבל עזרה , לאיזו מרפאה? והאם אפשר להעזר ברפואה אלטרנטיבית בתודה מראש רונית

רונית1854

New member
וכמעט שכחתי להוסיף

שאני סובלת מכך כבר יותר מחצי שנה והעניין החמיר רק בשלושת החודשים האחרונים,אולי ארבעה

dorgad

New member
רונית, שלום! שלוש הצעות:

1. לא להתייאש! 2. ללמוד את התסמונות באמצעות קריאה של החומר הרב שיש בנושא (תמצאי בקישורים כאן ובאתר של עמותת אס"ף). 3. לקבל אבחון ,רשמי" של רופא שמתמצא בתסמונות ולהיות בטיפול ובמעקב שלו. בהצלחה, דור

ornabr1

New member
רפואה אלטרנטיבית עוזרת מאוד

אני ממליצה מניסיון שלי על דיקור ורפלקסולוגיה וגם עיסוי עדין של אזור הגב והצוואר יכול עזור. לי זה עוזר מאוד. בהצלחה

ornabr1

New member
פיה מתוקה אני עשיתי סדרה של דיקור

אחת לשבוע מהטיפול הראשון עברו לי הבחילות וכאבי הבטן ומטיפול אחד לשני הרגשתי הרבה יותר טוב. כשהגעתי עם כאב ראש חזק (כזה שאפשר להתעלף ממנו) יצאתי מהטיפול עם רבע כאב ראש. חוצמיזה אני עושה רפלקסולוגיה משולבת עם עיסוי עדין מאוד לצואר ולגב (את זה אני עושה גם אחת לשבוע) ויש לי מטפלת פשוט מעולה והטיפולים שלה מאוד עוזרים. העיסוי בגב ממריץ את הדם והיא עושה את העיסוי עמוק לתוך העורף היכן שכואב לי. אם יש לך מכבי מגן זהב אז 16 טיפולים יעלו לך 65 ש"ח בלבד בהצלחה

תודה

רבה... רפלקסולוגיה כבר ניסיתי ולא כל כך עזר, אבל ננסה שוב, ואולי אפילו גם דיקור. תודה רבה!

למעלה