דחוף!!!

• פותח הנושא wat
  • פורסם בתאריך

wat

New member
דחוף!!!

דחוף!!! משהו טבעי לקרב מחזור [התרופה הקונבנציונלית משפיעה על המחזור לאורך זמן לרעה...] תודה מראש. נ.ב. הפרום שימושי במיוחד כל הכבוד

0 אור 0

New member
לא כל כך מהסבתא שלי

אבל מסבתא סינית: תרגילי צ'י קונג שמשחררים את החסימות, יכולים לעזור לקרב מחזור שמתעכב (בתנאי כמובן שה לא הריון)

big101

New member
לקרב מחזור!!!

להרתיח כוס יין אדום חצי יבש או יבש וכשהוא חם לשתות. בהצלחה.

לזרוז המחזור

קראתי בספר של הרמב"ם לזרוז המחזור,טוחנים קליפת שקדים יבשים , לא הקליפה שצמודה לשקד, אלא החיצונית שמקלפים וזורקים, בקיצור טוחנים קליפות שקדים מוסיפים כף דבש ואוכלים, כבר באותו יום שתעשי את זה את תקבלי מחזור מניסיון שלי זה בדוק, היום אני כבר לא מקבלת, אני בגיל המעבר

wat

New member
איזה קליפה ?

הקשה [חום]אור הרקה [ירוק]? תודה רבה רבה

קליפה

בואי אסביר לך, נכון כשקונים מחנות פיצוחים, שקדים, יש שקדים עם קליפה חומה קשה, אז זאת הקליפה, מה שכן רצוי, זה שקדים לא קלויים, את תראי שתקבלי מחזור

עלעל1

New member
נצל"ש - אורך המחזור

חברה שלי טוענת שבשתיית לימונדה או משקה לימוני בתקופת המחזור, ימי הדימום מתקצרים. תהיתי אם יש דברים בגו ואם אתן מכירות עוד דברים שמקצרים את ימי המחזור והאם זה מזיק או לא?

למה להתערב לטבע בענייניו?

לא ברור לי למה לזרז מחזור או לקצר מחזור...בווסת הרחם מתנקה ומתחדשת. מאד חשוב לתת לה לעשות את העבודה. אם יש בעיה של דימום כבד מידי אפשר לבדוק את זה ברפואה הקונב' או האלט'. אבל למה לקצר? בכל מקרה-כדאי לשתות בימי המחזור חליטת עלי פטל(לא מהשקיקים של וויסוצקי אלא ממש חליטה)זה מחזק את הרחם ומאזן את טונוס השרירים שלו.

למעלה