דחוף...

• פותח הנושא fmmn
  • פורסם בתאריך

fmmn

New member
דחוף...

מישהו ראה את הסרט "משחקים נסתרים" ( hide and seek ) ויכול לעזור לי.. מי זה הצ'רלי הזה? לא הבנתי את הסוף מי הבין ויכול להסביר?

Hila87

New member
../images/Emo58.gif

צ'רלי הזה זה בעצם האבא של הילדה.. לאבא היה פיצול אישיות ואנחנו כביכול רואים את כל הסרט מהצד השפוי של האבא ולא מהפיצול שלו, ובגלל זה זה מבלבל את הצופה שרק בסוף אנחנו מבינים את זה.

fmmn

New member
ואלה?

חשבתי יהיה סרט יפה... אבל סתם מעפן..

Hila87

New member
תלוי איך אתה מסתכל על זה..

תראה אותו שוב (למרות שהוא לא שווה כמו הפעם הראשונה) ותחשוב שהאבא הוא בעצם אדם עם פיצול אישיות.. ותראה.. ותגיד "אההה... וואלה.."

fmmn

New member
-+-+-+-+

מבאס לראות את זה שוב.. את אהבת את הסרט?

Hila87

New member
נחמד נחמד.. לא רע

היה אפשר לעשות אותו יום טוב, אבל בסדר.. אני מדברת על תוכן.. אימתיות- ככה.. ראיתי יותר מפחידים, זה יחסית קטן עליי.. חחח

fmmn

New member
חחחחחחח

זה היה אמור להפחיד?? חחחחח ממש.. לא הזיז לי בגרוש..אפילו לא קטע אחד יש לך איסיקיו?

Hila87

New member
חחח

ובגלל זה אני אומרת שזה לא הפחיד אותי ולפרטי

ziv86

New member
באמת תלוי איך אתה מסתכל

מנקודת מבט של האבא הסרט דפוק, אבל מנקודת המבט של צ'רלי הסרט דווקא לא רע באמת ...

מה לא מובן?

הסרט היה מובן לגמרי .. לאורך כל הסרט זרועים רמזים שזה היה האבא הרוצח.. איך שאמילי אמרה כל הזמן לאבא שלה שהיא לא יכולה להגיד מי זה צארלי , ההתעורריות שלו בלילה הפלאשבקים של האבא וכל מיני קטעים כאלה קטנים שיענו אמורים היו להגיד שזה האבא הרוצח.. כמובן שהסוף קצת מבאס כי בכל זאת ציפינו לאיזה רוח או משהו אל טבעי.. אבל בכללי סרט יפה

למעלה