שאלה דחופה באיזה שעה מטרופולין מופיעים ברוק עצמאות בראשון לציון?
ע עברי לידר רולזזזז New member 1/5/06 #2 דחוף!!!!! מישהו יודע את הסדר הופעות של רוק עצמאות? תודה בכל מקרה
ת תני לי יד New member 2/5/06 #3 כרטיסים ל"רוק עצמאות" מישהו מעוניין בכרטיס למופע רוק עצמאות (מתקיים ביום שלישי 2.5 ב-21:00) ב-120 ש"ח?... יש לי זוג כרטיסים. הייתי אמורה ללכת אבל בסוף זה לא מסתדר. לרציניים בלבד זה המייל שלי - [email protected]
כרטיסים ל"רוק עצמאות" מישהו מעוניין בכרטיס למופע רוק עצמאות (מתקיים ביום שלישי 2.5 ב-21:00) ב-120 ש"ח?... יש לי זוג כרטיסים. הייתי אמורה ללכת אבל בסוף זה לא מסתדר. לרציניים בלבד זה המייל שלי - [email protected]
O omerikooo New member 2/5/06 #4 ../images/Emo41.gifסדר ההופעות שפירסמה ההפקה../images/Emo41.gif יוני בלוך אינפקציה מוניקה סקס עברי לידר שייגעצ משינה אביב גפן מטרופולין (דנה ברגר) בית הבובות - ייסגרו את הערב, יעלו בסביבות 5:30 בבוקר.
../images/Emo41.gifסדר ההופעות שפירסמה ההפקה../images/Emo41.gif יוני בלוך אינפקציה מוניקה סקס עברי לידר שייגעצ משינה אביב גפן מטרופולין (דנה ברגר) בית הבובות - ייסגרו את הערב, יעלו בסביבות 5:30 בבוקר.
S SHABTAI 1 New member 2/5/06 #5 ../images/Emo41.gifירושלמים- 2 כרטיסים ב-140 לרוק"צ ראשון... 0546559600