דחוף!!!

• פותח הנושא L L B
  • פורסם בתאריך

L L B

New member
דחוף!!!

אני צריכה לשאול שאלה בגלגל"צ. השאלה כרגע היא: באיזו תחרות זכה צ'ארלי צ'פלין בתחרות הכפילים של צ'ארלי צ'פלין (מתוחכם משו) ואני יודעת את התשובה, אבל בשביל להעלות אותי לשידור אני צריכה לשאול שאלה להמשך שירשור השאלות. יש למישו רעיון?

היא הייתה רק שאלה+תשובה..

היא ידעה את התשובה לשאלה על צ'רלי צ'פלין.. [זה המשחק שרשרת של מרחב מוגן}

L L B

New member
../images/Emo45.gif נכון ../images/Emo9.gif

תודה בכולופן. הסתדרתי :)

התקשרת בסוף?

אני פשוט {בד''כ אחרי השעה שתיים מכבה את המחשב אבל ממשיכה להאזין לרדיו.. היית בשידור? {נרדמתי בסביבות השעה שלוש ורבע}

L L B

New member
התקשרתי

די הרבה פעמים (הקוים היו ממש עמוסים! ושתבינו, השעה היתה אחרי 3 בלילה...). בסוף ענתה לי מישי נחמדה שכמעט התייאשה מכל הטלפונים. חחח... נתתי לה את התשובה (מקום שלישי), אבל הם חיפשו שאלות מקוריות... השאלה אח"כ היתה "מה פירוש הביטוי 'ירד לטימְיון?". גם ת'תשובה לזה ידעתי, אבל לא היה לי כוח להתקשר שוב...

tkuihehr

New member
3

אבל זה ממש ממש לא עוזר עכשיו, סליחה, לא הייתי בסביבה... אז? איך זה כן התפתח <לגבי "הסתדרתי בסוף">?

כתוב שהיא ידעה את התשובה

פשוט מישהו שעולה לשידור ויודע את התשובה הוא צריך לשאול גם שאלה.. והיא ביקשה שאלה +תשובה..

L L B

New member
נצל"שון ../images/Emo26.gif

האם יהיו אי פעם אירוחים של שדרנים מלגלג"צ (הטעות בכוונה) פה בפורום
הדר
תעשי לי.... קפה! שתיים סוכר

tkuihehr

New member
נימה של זלזול בגלגלצ ממך?

אמממ, לא באופן רשמי, אבל הדר מרקס ואסף צרלינס חברי פורום קבועים, בזמן התוכניות שלהם תוכלי לראות אותם כאן, מדברים גם על מה שקורה בתוכנית עצמה. מידי פעם יש אורחים של שדרנים נוספים שבאים טיפה והולכים. אף פעם זה לא רשמי, לא נוכל להגיד לך שעה קבועה שהם יהיו פה, אבל בכללי הם מסתובבים כאן גם, אם תהיי קבועה ותבקרי, תפגשי גם אותם...

L L B

New member
../images/Emo12.gif זילזול?! בלגלג"צ?!

חס וכרפס. בי נשבעתי שגלגל"צ תישאר בדמי
. כשהדר נכנסת לפה, האם היא מואדמת או שיש לה ניק מיוחד? ז"א, איך אתם יודעים שזו היא באמת?

tkuihehr

New member
יודעים ככה

הכינוי שלה הוא "מרקס" והיא אדומה, גם "אסף צרנילס" אדום...

RenanaD

New member
כי ליאורה, מנהלת הפורום, היתה ../images/Emo131.gif

בתחנה וישבה ליד הדר במהלך השידור, קיבלה ממנה סיור מודרך באולפן... את יכולה להיות רגועה, כאן אין מתחזים

L L B

New member
יא אוּלוהים../images/Emo70.gif ליאורה! נגעת במרקס?!

. גמני רוצה...

למעלה