דחוף

mic295

New member
דחוף

אחותי היחידה (בת 40+) נוסעת עם משפחתה לחו"ל לכמה שנים. ברור שנהיה בקשר קבוע בטלפון ובמחשב אבל בכל זאת רציתי לתת לה מתנה אישית - מזכרת ממני - שלא תתפוס לה הרבה מקום בתיק. יש רעיון?

יש המון אופציות

אבל רוצה עצה ממני? אחת המתנות האהובות עליי זה מצפן חמוד שיש עליו ציור של הנסיך הקטן וחרוט "אין מקום שהוא רחוק מדי" זה אומר המון. יש את אותו הדבר גם במחזיק מפתחות שאפשר לשים תמונה בפנים.

מתנה מקסימה ../images/Emo45.gif

קניתי כמה פעמים מחזיק מפתחות כזה. את יודעת אולי איפה יש עם מקום לתמונה
אולי אני אקנה למתוק שלי

אמממ

בעקרון איפה שיש את המצפן הם מוכרים גם עם התמונה. במקרה נתקלתי בזה כשהם אמרו לי שנגמר המצפן אבל יש להם משהו דומה.

mic295

New member
מדהים. איפה קונים?

כל אחת מהאופציות מקסימה. כמובן עדיף עם התמונה. אשמח לשמוע איפה משיגים כזה דבר

את המחזיק מפתחות יש בחנות בשם

happytie, אבל לא בטוחה שיש עם תמונה גם. זאת רשת שיש בקניונים- שבעת הכוכבים, עזריאלי, רננים , איילון...

mic295

New member
מישהו ראה גם בחנויות אחרות בת"א?

זה פשוט דחוף לי למחר ולא בטוח שאספיק להגיע לעזריאלי

אני לא בטוחה

אבל גם בחנות הפנינג נראה לי שיש ובגדול ראיתי את זה כמעט בכל חנות מתנות לגבר ודומיהן...

mic295

New member
תודה תודה תודה

מצאתי בחנות לגבר בדיזנגוף סנטר ואח'כ ראיתי שיש בעוד חנויות שם אחלה מתנה, אחלה רעיון באמת תודה - הצלת אותי

הממ...

אולי תמונה של שתיכן ממוסגרת- תמונה בגודל רגיל שאפשר לשים על שידה וכו'. אולי להכין אלבום של תמונות מילדות ועד עכשיו שלכן, שילווה אותה. אולי להכין שקית "הפתעות" ולשים בה כל מיני דברים מהילדות המשותפת שלכן, שיגרמו לה להיזכר בחיוך: ממתקים שאהבתן, כל מיני שטויות קטנות שאפשר להוסיף מההפתעות ימי הולדת שתמיד נותנים.

mic295

New member
תודה

מקסים. יש לנו המון אהבה, אבל לא תמונות רק של שתינו

למעלה