דחוף!!!

דחוף!!!

מישהו מכיר את השיר "תפילת חיי" של ליאור נרקיס , מהישנים שלו???? אם כן אני חייבת את השיר הזה , ואת המילים שלו!!!

אור בת 18

New member
כן זה ישן לאללה...

אני לא בטחה שאני זוכרת נראה לי זה... אוווווו אלוקים אהבה היא כמו אש לה נתתי הכל ועכשי מבקש אווווו אלוקים בליבי אין תקווה בגלל אישה שרמסה אהבה זה מה אני זוכרת בלחץ...

תודה על המילים של השיר ו...

תנסה בבקשה לשלוח לי את זה לאיי-מייל נקווה שזה יצליח... כי אין לי אופציות אחרות...

שלחתי

שירז שלחתי לך את השיר. מקווה שזה יגיע. נ.ב אם תצטרכי עוד שירים רק תני את השם וזה אצלך

מילים של השיר

את עיניי נושא אליי ולחש תפילה על שפתיי תני עוד תקווה ואמונה שתעזור לי אלוהי בדימעותי סיפרתי הכל שתייה וסמים לקחו את הכל גם הרופאים אומרים אין תקווה מה שנותר לי זו רק התפילה פתח דלתך והראה לי אור ואל הסמים לעולם לא אחזור........... פזמון::: הוו אלוקים האהבה היא כמו אש לה נתתי הכל ועכשיו מבקש הוו אלוקים בנפשי אין שלווה בגלל אישה שרמסה אהבה הוו אלוקים מתפלל על חיי תן לי עוד זמן רק לראות ילדיי הוו אלוקים אנא שמע תפילתי ותיהיה לצידם ביום מותי..... כל חיי ביקשתי רק טוב כואב לי כ"כ לעזוב על סןף הדרך עומד אני ועל ילדיי רק חושב בדימעותיי סיפרתי הכל שתייה וסמים לקחו את הכל גם הרופאים אומרים אין תקווה מה שנותר לי זו רק התפילה פתח דלתך והראה לי אור ועל מעשיי לעולם לא אחזור... פזמון::::::::

כל היום אני שומע את השירים הישנים

של ליאור נרקיס. את כל 4 האלבומים הישנים שלו: - תפילת חיי - העולם כמו גלגל - את הוא הכוכב - סימנים

למעלה