בבקשה
חתו וכלה/ אורן חן
" הנה הכלה קרבה ועולה והחתן, מגיע לכאן ועומד מולה חתן וכלה זו רק התחלה לימים שיבואו x2 החתן לכלה שם טבעת זה לזו נשבעים לעולם היא תהיה לו אישה משגעת הוא יהיה לה לבעל מושלם החתן לכלה שם טבעת הם הגשימו חלום שנרקם בשבילם מחייך הירח לכבודם נעצר העולם הנה הכלה עם זר בידה והחתן מוכן ומזומן לבקש ידה חתן וכלה היא שלו והוא שלה לימים שיבואו החתן לכלה שם טבעת זה לזו נשבעים לעולם היא תהיה לו אישה משגעת הוא יהיה לה לבעל מושלם החתן לכלה שם טבעת הם הגשימו חלום שנרקם בשבילם מחייך הירח לכבודם נעצר העולם ... החתן לכלה שם טבעת זה לזו נשבעים לעולם היא תהיה לו אישה משגעת הוא יהיה לה לבעל מושלם החתן לכלה שם טבעת הם הגשימו חלום שנרקם בשבילם מחייך הירח לכבודם נעצר העולם" x2
זה מהלב / ליאור נרקיס
" אם אמרתי פעם מילים כ"כ קשות כאלה שפגעו לך ברגשות לא הייתה לי כוונה רעה זה בא מתוך כאב שבא מאהבה זה בא כי רק נכנס בי פחד אם פגעתי פעם בלי לדעת איך ומה בדרך שפצעה לך את הנשמה לא הייתה לי כוונה רעה זה בא מתוך הלב שבא מאהבה רציתי שנמשיך להיות יחד זה מהלב וזה כואב לחשוב שאת עם מישהו אחר זה מהלב וזה כואב לחשוב שלא שלא אראה אותך יותר x2 אם אמרתי פעם מילים כ"כ פוגעות כאלה שמילאו לך שק דמעות לוא הייתה לי כוונה רעה זהב בא מתוך הלב שעוד קיווה שנמשיך להיות יחד זה מהלב וזה כואב לחשוב שאת עם מישהו אחר זה מהלב וזה כואב לחשוב שלא שלא אראה אותך יותר x2 ... זה מהלב וזה כואב לחשוב שאת עם מישהו אחר זה מהלב וזה כואב לחשוב שלא שלא אראה אותך יותר" x2
הפצצה הכי יפה / ליאור נרקיס
" את עוצרת נשימה כשאת אל הרחוב יורדת קשה לי להחליט אם את חלום או אמיתית0 ואני מרגיש פתאום איך השפיות שלי בוגדת בגללך יוצא מדעתי זה קורה לי רק בגלל שאת יפה ומיוחדת את יודעת להדליק אותי הפצצה הכי יפה אותי את מדליקה מתוקה כזו שבא לתת לך נשיקה לחבק אותך אליי קרוב ללב ללכת לאיבוד - להתאהב x2 לא יכול להתאפק אני רוצה פתאום לגשת לחבק אותך ולהרגיש חשמל בכל הגוף לשחק אותה דייג ולתפוס אותך ברשת ולהסביר לך בדיבור צפוף שאני אוהב אותך ואיך שאת אותי כובשת בגללך אני על סף טירוף הפצצה הכי יפה אותי את מדליקה מתוקה כזו שבא לתת לך נשיקה לחבק אותך אליי קרוב ללב ללכת לאיבוד - להתאהב x2 ... הפצצה הכי יפה אותי את מדליקה מתוקה כזו שבא לתת לך נשיקה לחבק אותך אליי קרוב ללב ללכת לאיבוד - להתאהב" x2
מתכון לאהבה / מושיק עפיה
" יש מתכון סוד של אהבה לנצח כבר רבים לפני ניסו עוד תראו כמה אהבה תהיה כאן האהבה, האהבה בלי סוף תן לה לנצח תני לו לחלום וכשהוא רוצה בך אל תגידי "לא" קח אותך אליך תן לה לבלות ולא לשכוח את ה- פום פם בלילות פום פם פום פם פללה פום פום פום פום פללללה פום פם פום פם פללה פום פם פללללה x2 לאהוב זה לתת הכל ביחד את הלב לחמם קרוב. כך תמיד האהבה רק מנצחת כל הדרך יחד עד הסוף. תן לה לנצח תני לו לחלום וכשהוא רוצה בך אל תגידי "לא" קח אותך אליך תן לה לבלות ולא לשכוח את ה- פום פם בלילות פום פם פום פם פללה פום פום פום פום פללללה פום פם פום פם פללה פום פם פללללה x2 ... פום פם פום פם פללה פום פום פום פום פללללה פום פם פום פם פללה פום פם פללללה " x2