דחוף!!!!!!!

dharil

New member
דחוף!!!!!!!

מישהו יודע באיה שעה קמילה ופליפה עוזבים את הארץ היום??

G@T

New member
הם לא עזבו כבר...........??../images/Emo150.gif../images/Emo105.gif

dharil

New member
לפי מה שידוע לי....

הם לא עזבו עדיין כי התקשרתי למלון ושאלתי והם אמרו שהם היום עוזבים אבל אין לי מושג מתי... ןעוד דבר, זה בטוח שהם יבואו פעם שניה??

pimpollito

New member
....

כן, זה בטוח שהם יבואו... פעם שנייה, ובנחמין ולואיסנה יחד איתם... בתחילת יוני, וישארו פה כמה שבועות, אני חושבת ששבועיים וחצי או משהו... וחוץ מזה זאת הייתה אמורה להיות הפתעה, ולא היו אמורים לפרסם את זה, אבל אני סומכת על האתר chiquititas.co.il שנתנו להם רשות לפרסם... ניץ טורין! טורין!

אני יודעת שזה באיחור אבל..

הם עזבו בשתיים בצהריים את המלון.. ואני ידעתי באיזה קומה הם ובאיזה חדר הםםםםםם!!!!!!!!!!!!
שרוווווון קולומבבבבו

Rotem Lisa

New member
שרוניייי!! ../images/Emo24.gif

זו רותם, מהאי סי קיה :))) זוכרת ? פעע-פאיי!!

בנחמין כאן???????? כאן????

אויייי זה יהיה השבוע המאושר בחיי כשהוא יהיה פה למרות שכבר ראיתי אותו במציאות למשך שעה וחצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אויי אסטוי אנמורדה... דה בנחמין צ´אוסיטו קרולינה (רוחאס)חח

מההההההההההההה?

איזה כיף לך!!!!!!!!!! איך???????? מתי????????? איפה?????????????? בנחה רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראיתם איזה מתאים לו עם לכלוך על הפנים שלו!!!! (תרתי משמע? לאאאאא) הוא כזה כוסוןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!! TaLi

איך אני יודעת ...

לאמא שלי יש ידיד שגר במלון.. והוא מכירר מלאאאא עובדים במלון.. (דניאל.. בהרצליה..) אז הוא דיבר עם כמה עובדים ורק בזכותו זכיתי לראות אותם.. וצילמתי אותם.. אבל לא הצלחתי להתקרב אליהם .. זתומרת הייתי סנטימטר מהם ואני לא מגזימה! אבל השומרי ראש... קיצר.. אז התידדנו עם אחד העובדים במלון.. (אני ואמא שלי ואח שלי..) ושאלנו אותו באיזה חדר וקומה הם.. אז הוא לחש לנו.. עלינו לקומה הזו ולחדר.. וראינו את השומרי ראש.. והם ישר שלחו אותנו חזרה למעלית.. אבל לא נורא לפחות יש לי תמונות.. והבת של הידיד של אמא שלי נכנסהה אליהםם לחדר עם עוד איזה 10 ילדים.. והיא גם הצטלמה איתם.. והיא סיפרה לי שכולם הלכו לפליפה וקמילה עמדה בצד.. אז היא ניגשה לקמילללההה ואמרה לה "צ´או" כי היא הייתה צריכה ללכת.. ואז קמילה כזה הופתעה.. וחיבקה אותה.. איזה כיףףף להההה! **הקינאה הקינאה** והם עזבו אתמול בשעה שתיים בצהריים נסעו לשדה התעופה..!

dharil

New member
איזה כייף לכן!!!

אני לא מבינה איך יש לכם את הקשרים האלו... אני נסעתי עם המכונית למול המלון ולא היה לי אפילו את האומץ לבקש או לשאול מישהו אם ידוע לו משהו... האם ידוע למישהו באיזה מלון הם יתארחו שהם יגיעו שוב? ועוד דבר, איזה מרגיז זה שהיו כל כך הרבה שומרי ראש איתם... (למרות שאפשר להבין אבל זה בכל זאת מרגיז..).

beautiful_

New member
אממ צר לי אבל..

הם עזבו ממזמן, לא היום, ממזמן ודוד שלי ליווה אותם למטוס אז זה בטוח....

למעלה