דחופ מאד. צריך מידע

אליק 19

New member
דחופ מאד. צריך מידע

אני יוצא לטיול אם ג חברים. אני אבל מוגבל ל2 נוסעים , מה הסיכון ? עוצרים על זה? יש אכיפה מוגברת ? מה העונש ? והאם כדי למנוע עצירה שוה שלא לשים שלט נהג חדש. בתודה. דחוף. או מידע במסרים. אשמח להתכתב אם מי שיודע

לגבי הגבלת נוסעים

העונש על זה זה פסילה מנהלתית ל30 יום והזמנה למשפט. לא לשים שלט נהג חדש זה רעיון טוב. ככה גם תקבל קנס 250 ש"ח על כך שנסעת ללא שלט נהג חדש

אליק 19

New member
אוכפים את זה ? משפט ? מה תוצאותיו?

אמרתי לא לשים שלט. כדי לא למשוך תשומת לב שוטרים.

wil

New member
למה סתם להטעות אנשים?

עבירה על הגבלת נוסעים - הזמנה למשפט. שם כבר יחליטו מה העונש. אין סמכות שלילה מנהלתית לעבירה זו לא לשים שלט נהג חדש זה רעיון מעניין, המחיר הוא אכן 250 ש"ח. מה שכן עוד מעט ייכנס לתוקף עניין החרמת הרכבים, ודווקא זה כן יחול על עבירת הסעת נוסעים. אני ממליץ לא לעבור על החוק - סעו ב-2 מכוניות וזהו. (יותר כיף... אפשר לעשות רייסים... אופס, לא בדיוק מה שחוק הגבלת הנוסעים בא לעודד. טוב נו, חוק בלי מחשבה מאחוריו) או פשוט תביא מלווה שישב מקדימה, ואז מותר לך להסיע רכב מלא.

בחנ"א החדשה

מופיעה תקנת חובת המלווה והתקנה של הסעה מעל שני נוסעים בעבירות שיש בהן סמכות לפסילה מנהלתית

isra533

New member
תפנה למשטרה ותשאל

זה לא מקום לחיפוש אמצעים כדי להפר חוקים ותקנות תעבורה. אם אתה רוצה לקחת את הסיכון בנהיגה שלא לפי החוק ולסכן אנשים שלא לצורך, תעשה את זה בלי לערב אותנו. לפי דעתי כדאי שתחשוב פעמים לפני מהלך כזה, אתה יכול להסתבך להרבה זמן על ענין של לקיחת סיכון מיותר. אולי תחשבו שלשתכם ותחשבו איך כן תוכלו לצאת לטיול ביחד מבלי לקחת סיכונים מיתרים.

Face019

New member
גם לי הייתה בעיה דומה ו..

החלטנו לקחת עוד חבר לטיול ויצאנו ב2 רכבים. היה סבבה. התחרנו הרבה בדרך רק תיזהר יהיה בסדר

NewUser4

New member
אתה עובר במודע על החוק.

החוק הוא אינו נתון למשא ומתן, ואינו כדי שכל אחד יחליט אם כן לציית לו או לא. צא מנקודת הנחה שזהו החוק, ופשוט צריך לציית לו וזהו. יש לך השגות לגבי החוק, פנה לדרכים החוקיות והמקובלות כדי לנסות לשנות את החוק. לשאלתך. בוודאי שעוצרים, בודקים, והעונש הוא הזמנה למשפט. במשפט השופט יקבע את העונש. הוא יכול לתת קנס, פסילה על תנאי ופסילה בפועל (לחוד ובנפרד). לגבי השלט של הנהג חדש נאמר "לא צריך להוסיף שמן למדורה". גם ככה אתה עושה דבר טיפשי בכך שאתה עובר על החוק במודע, אז צריך להוסיף עוד עבירה כדי למנוע עצירה (מה שזה בטח לא יעשה).

למעלה