דחו את היציאה של KDE 3 ?!

• פותח הנושא sguy
  • פורסם בתאריך

sguy

New member
דחו את היציאה של KDE 3 ?!

לפי הלח זמנים הגרסא הסופית תשטחרר רק ב 25 לחודש ולא ב 18 כמו שהיה כתוב שם קודם.

beitar

New member
צפוי מאוד.

אחרי העיכוב בבטא, בגלל התקלה / שיפוץ של השרתים, היה ברור שיהיה עיכוב בגרסא הסופית. אם לא היה עיכוב זה היה אומר שבשביל לעמוד בלוחות הזמנים החבר´ה של KDE מעגלים פינות. טוב שהם דוחים את היציאה ! עדיף שהם יוציאו את KDE3 כשהוא באמת בשל ליציאה.

mavor

New member
Mandrake Linux 8.2

לפי מה שניראה גם לא תצע בזמן ובכול אופן קניראה ויתרו על הרעיון של KDE3 בגלל כל הבעיות שיש להם בהתמה בכול אופן עבדתי קצת על בטא 4 שלפי הפירסום היא אמורה להיות פחות או יותר הסוף וזה ממש לא משהוא חוץ מישיפורים גרפיים אין חדש נדב

mavor

New member
וכבר

שלחתי שלוש דיוחים אם בעיות (USB RAID וKKIBORK ) ההפצה הזת אומדת להיות נפילה !! נדב

beitar

New member
דווקא קראתי באינטרנט ביקורת טובה

אבל היא הייתה די משוחדת למען האמת.... אני דווקא נוטה להאמין שזו תהיה הפצה מעולה... ואני גם עדיין מאמין ש KDE3.0 יכלל בא. לדעתי, אולי הם היו צריכים לחכות עוד קצת ולהוציא הפצה שתכלול את KDE ו GNOME מהדור הבא.... מצד שני, לפחות את GNOME סביר להניח שכרגיל לא תהיה בעיה לשדרג....

mavor

New member
כחול

שעובר הזמן הסיכועים יורדים כם אחשב יש די הרבה בעיות אם ה KDE 2.2 אז לסים משהוא חדש ?? בנוסף לשיפורים על הבעיות יציבות של ה KDE3 לפי משהו באתר אנחנו ניראה את ה3 רק בגירסה 9 של מנדריק וכנ"ל לגבי GNOME בכלל יש הרבה מעוד בעיות בהפצה בגלל הניסוי שלהם לעסות מעין קפיצת מדרגה ולשדרג את כול החבילות במכה אחת במילים אחרות הם אותים לעסות מה שמיקרוסופט ניסו (דילוג בין 98 ל XP) וקיבלו WIN ME = הניפילה אז לפי הניטוח הזה 8.1 = WIN98 ו 8.2=WIN ME ולבסוף 9=WIN XP ?? שתהיה ההפצה הטובה והחדישה ביותר ?? בנתיים הכול ספקולציות עד ל20 לחודש נדב

beitar

New member
מה הקשר של KDE2.2 ויציבותו

לשיקול האם לשים את KDE3 ? אני עדייו מאמין שהם ישימו את גרסא 3. אחרת, זה יהיה פיספוס גדול. ואולי הם יהיו חכמים משנינו וישימו את 2 הגרסאות וכל אחד יבחר מה מתאים לו.

mavor

New member
השיקול הוא

שאים גירסה יותר ישנה ויציבה לא מותמעת בצורה טובה אז בטח לא יסימו איזה בטא לא יציבה בכול אופן בלינק הבא דיבורים על הנושא נדב

למעלה