דחחחחחחחוווווווווף!!!!!!

דחחחחחחחוווווווווף!!!!!!../images/Emo24.gif

היי אנשים... אני ממש חייבת עזרה דחוף.... אני חייבת להשיג להופעה את השיר של סיי היימן "לא עובדת בשביל אף אחד" עם מישהו יודע מאיזה אתר אפשר להוריד אותו?? בתודה מראש, גלילה

לא עובדת?

אבל סי דווקא כן עובדת וקשה. הפתרון: לקפוץ לחנות הדיסקים הקרובה ולרכוש את הדיסק. הדיסק נקרא "סי היימן ולהקה מקומית" והוא הדיסק הראשון שהוציאה. כך תוכלי בלי יסורי מצפון לשמוע את "לא עובדת בשביל אף אחד" כמה פעמים שתרצי. בדיסק הזה אגב, יש עוד כמה שירים נפלאים. כך שהרווח כולו שלך. בהצלחה ותהני.

actress

New member
היא כתבה שהיא בקרוב תוציא דיסק אוסף

וכל השירים יהיו שם מה שבטוח זה שאני קונה ואני אלחץ יחד איתכם על תחנות הרדיו למינהם להשמיע אותה רק שאני צריכה עזרה אני לא יודעת איך עושים את זה?

סבך פטל

זה קל כמו שאת מתארת למצוא את זה את הדיסקים הישנים של סי אם את מכירה חנות ספציפית דברי

הי רוק,

מכיוון שאני רוצה לרכוש את הדיסק הראשון של סי (יש לי תקליט...), אני אבדוק, אקנה ואודיע לך איפה יש. לדעתי מקום טוב לנסות הוא "האוזן השלישית" בשינקין וגם, כמו שסי אמרה, בחנות של אילן בן שחר באבן גבירול. צפה לתשובה עוד השבוע.

ט י נ ה

New member
בחנות של אילן בן שחר

הי פטל מלוקה קיץ נעים לך יקירה הדיסק הראשון קיים בגדול אצל אילן בן שחר באבן גבירול ואם לא אז בדיונון נשיקות סי

תגובה

מצטערת אני לא ממש אוהבת את סי היימן וזה בכלל בשביל ריקוד שאני רוקדת בבר מצווה ככה שלא נראה לי שאני אקנה דיסק שאני לא אוהבת את הזמרת ואת השירים שלה....

actress

New member
אז גם אם זה ארוע = לקנות את הדיסק.

ככה גם יהיה לך למזכרת את השיר שרקדת בבת מצווה ותוכלי להראות לדורות הבאים וגם להכיר וללמוד על סי עוד...
ומזל טוב.

תגובה לך...

זהו זה די בעיה... זה בכלל לא הבר מצווה שלי, זה של קבוצה בקיבוץ שלי, ואני רוקדת בהצגה שלהם, ואנחנו צריכים את השיר הזה...

ט י נ ה

New member
לך שלא אוהבת אותי אבל חייבת לרקוד

אם אכן כל כך קשה לך להוציא 39 שח על דיסק ישראלי שהמכיל עוד מכה שירי מפתח שיעזרו לך לגדול כמו גיבור גדול תל אביב לבירות ועוד ואם אחרי שכל כך ניסו לשכנע אותך את עדיין חוסכת וכל כך סובלת אז למה את בכלל רוקדת בבר מצווה עם השיר שלי ? אגב את השיר כתב רן עפרון מילים ולחן אולי תנסי לבקש ממנו והוא יצרוב לך עותק אבל חלילה מלשמוע עוד שיר או שניים תיזהרי אולי באיזו טעות איומה עוד תידלקי שיהיה לך לבריאות אם עדיין לא מצאת אז נצרוב לך ושיהיה לך לבריאות ,, אגב מי משני הורייךאמר שאני לא נחמדה הלולן או המורה לאנגלית ? סי

../images/Emo47.gifסי,בשבילי/נו,את מלכה אמיתית...

אני יכולה להבין אם המצב הוא של חוסר כסף,גם 39 ש"ח זה כסף,וכשאין אז איןןןןןןןןןןןןןן. אבל,אם מדובר פה בזה שאת לא אוהבת את סי היימן,אז זכותך. כל אחד והטעם שלו. מצד אחד,יפה שאת גלוייה וכנה. אך,מאידך,אולי עדיף להיות פעמים יותר טקטית,את יודעת,לא תמיד חייבים לומר מה שיושב לך על הלשון,(תאמיני לי,למדתי זאת על בשרי). כלומר,אולי עדיף היה שפשוט ´לא תצעקי´ את זה שאת לא אוהבת אותה,ועוד בפורום שלה,שנקודת-המוצא פה,או עצם קיום הפורום הוא הערצה הגדולהההההההה של כל האנשים פה לסי. אז,את מבינה,אין לך פה סיכוי לכלום,אלא לצאת בשן ועין מפה. המלחמה שלך אבודה מראש. וסי,רק בן-אדם,ואין שום סיבה לפגוע בה גם אם אתה לא אוהב אותה. זה לא יוסיף לך נקודות. ולא אהדה רבה כאן מצד המשתתפים. זכרי: ואהבך לרעך כמוך...!!!

אם לא אכפת לך....

תראי לי לא היה בעיה לקנות את זה עם זה היה בשבילי, אבל זה בכלל לא הבר מצווה שלי, אז כן חיפשנו את השיר אצל אנשים קודם ולא מצאנו, ואז ניסינו להוריד ואין אז החלטנו לקנות ואין בחנויות, אז זה אשמתי שאין את הדיסקים שלה?? מצטערת עם זה מעצבן אותכם בסך הכל ניסיתי לשאול אותכם שאלה קטנה וכולכם פתאום פה צדיקי ישראל, אז פשוט תגידו לא, ותפסיקו לחשוב שאנשים קמצנים וכל השטויות האלה רק בגלל שהם לא רוצים לקנות את הדיסק של סי, אז לפעם הבאה תנסו להיות יותר נחמדים כי אחרי דבר כזה זה כל כך מוריד את החשק אחרי זה לשמוע את הזמר, ואת השירים שלו, ולא אני לא מנסה לאיים עליכם... דרך צלחה.... ממני...

שלום

רק רציתי להגיד להגיד לך שאני מכירה את הילדה הזאת, וגם אני אמורה לרקוד בבר מצווה. ואולי כדאי שתדעי שזה באמת לא כל כך קשה להוציא 39 ש"ח, אלא שפשוא אנחנו גרות בקיבוץ יזרעאל, ולידיעתך בעפולה שזו העיר הכי קרובה אלינו, לא מצאנו חיפשנו בשלוש חנויות של מוזיקה, וגם היום חיפשתי ופשוט לא מצאנו. אנחנו רוקדות בבר מצווה הזאת כי אלו חברים שלנו מהקיבוץ, וביקשו מאיתנו לרקוד בהצגה כי חסרות להם בנות. אנחנו לא בחרנו את השיר ואין לנו התנגדות ושום בעיה לקנות את הדיסק פשוט לא מצאנו אותו. אז באמת, לפני שאת אומרת משהו, ובאמת בלי להעליב כדאי שתבדקי את הדברים עד הסוף, סי...

אתה מפספס את הנקודה העקרית

זה לא פייר אינף...!!! כי לא זו בדיוק הנקודה אלא לבוא ולומר פה בצורה כזו לא טקטית שהיא מחפשת את השיר של סי אבל לא תקנה את הדיסק שלה כי היא לא אוהבת אותה. היא פשוט יכלה להסביר הכל כפי שאתה הסברת פה ותאמין לי שום דבר לא היה קורה,כמו שקרה פשוט,קצת טאקט. כי זה לא היה נשמע טוב. אבל שוב,זה רק מחזק אצלי את הנקודה שחייבים להטות את כלם לכף זכות... כי אף פעם אי-אפשר לדעת את כל הפרטים. אני שמחה שהבהרת את כל העניין,ובטוחה שעכשיו כלם ירגישו טוב יותר עם זה. בהערכה מרובה תהל

לא אני לא

קודם כל, נתחיל מזה שאני בת ולא בן, באמת חבל שאת לא יודעת לקרוא אבל לא נורא תמיד אפשר להתחיל, או כמו שאומרים עדיף מאוחר מאשר אף פעם... לפי דעתי זה מאוד פייר!!!! זכותה לעשות מה שבא לה, וחוץ מזה לידיעתך הרבה כן חיפשנו את הדיסק פשוט לא מצאנו. אז עד כמה שזה כואב לך באמת כמו שכבר כתבתי, קודם תדעי את כל הפרטים ואחר תדברי טוב?!

רומריו11

New member
מה אבל דיסק

עולה ימבה כסף והיא בסהכ רוצה לשמוע שיר אחד אז מי שיכול שיביא אתר

actress

New member
ובגלל הפיראטים והקאזה הזמרים רק

מפסידים את הכסף וחבל.

למעלה