דחיה -חוסר ניסיון כביכול

מילי1991

New member
דחיה -חוסר ניסיון כביכול

היי
חלקכם כבר מכירים אותי,
לפני כמה ימים מישהו התחיל איתי בקניון במסגרת "התערבות" שלו ושל חבר שלו- התערבות שהוא לא יכול לספר לי מהי עד שנצא לדייט (ולא- הם לא התערבו על סקס איתי או משהו כזה, ביררתי את זה)
בחור מאוד חמוד, נראה טוב אפילו(יופי אוקראיני) אבל (לא עפתי עליו כי הוא לא כל כך הטיפוס שלי אבל באמת באמת שהוא חמוד לאללה ושמחתי להכיר אותו)..
דיברנו על נושא כלשהוא בטלפון, מהון להון יצא שהסכמנו שנינו שאנחנו לא "נועדנו" זה לזו כנראה (אני ידעתי את זה מההתחלה)
הוא טוען למעשה שמאחר ולא היה לי בן זוג מעולם, וכביכול (כן, כביכול) אין לי ניסיון- הוא מפחד להיות הראשון שלי-> ואז אקשר אליו-> ואז יש מצב שאפגע
(חמוד מצידו אבל לא קניתי את זה שהוא דואג *לי*, אלא- בטוח לעצמו*)
מה שלא* סיפרתי לו הוא שכן יש לי ניסיון מיני (כלשהוא לא אפרט) וזה גם לא היה רלבנטי כי ידעתי שאני לא רוצה אותו..
בכל מקרה לשאלתי:
אתם חושבים ש"חוסר ברזומה" ימנע ממני ליצור קשר עם גבר אחר, בהסתמך על אותו טיעון?
מה א-תם הייתם עושים?;)
תודה לכל העונים

Berethor

New member
תלוי באיזה גבר מדובר

יש שזה מפחיד אותם, יש שזה מושך אותם, יש גברים שמעדיפים נשים מנוסות כי ככה הם מבינים שיותר קל לה עם הנושא המיני ומשום שזה כבר לא דבר חדש בשבילה לטוב ולרע, יש שהפוך יעדיפו מישהי עם רזומה כמה שיותר נמוך, ואני אחד מהם. גם מישהי שהייתה כבר עם מי יודע כמה יכול להיות דבר שלא יעשה את זה ללא מעט גברים. בקיצור עניין של העדפה.

Berethor

New member

זה מסוג הדברים שלאחד ברכה ולשני קללה, זה לא מסוג הדברים שיש עליהם דעה מוחלטת אם זה טוב או רע.

הדבר היחידי שיש לי להגיד בנושא

הוא למה לעזאזל את מוכנה לצאת עם מישהו שהתערב עלייך? לא משנה על מה או איך התערב, את לא קניין ואת לא רכוש! את בן אדם!!!

אני בעד שפשוט תשלחי לו הודעה שהוא הפסיד בהתערבות ופשוט לא תצאי איתו יותר.

מילי1991

New member
אנחנו לא יוצאים

וגם לא נצא
סתם ידידים
אבל פשוט עניין אותי, תיאורטית, איך זה עובד אצל גברים

Berethor

New member
יש מצב שהוא שיקר לה גם

עושה רושם שההתערבות כן הייתה על אם הוא 'מצליח להשכיב אותה', וברגע שהוא חושב שהיא בתולה, הוא מבין שמהרבה בחינות זה הופך להרבה יותר קשה בשבילו ולכן מוותר.

Survivor Man

New member
באמת תלוי בבחור הספציפי בו מדובר.

תלוי בגיל, בניסיון הזוגי שלו, בהשקפות ובחיבור הכללי ביניכם.

אם הייתי פנוי היום לא נראה לי שהייתי יוצא עם מישהי שלא היה לה קשר רציני אחד לפחות לפניי. אבל אם היית מדברת איתי לפני שנתיים-שלוש אז היה על מה לדבר, תלוי כמובן בבחורה ובחיבור שלי איתה.

קריסטה

New member
יש פצצה בחדר ואת שואלת על צבע התקרה

את ממש צריכה לעשות בדק בית אצלך בנוגע ל(חוסר) בררנות שלך בגברים.

למעלה