דחיה מהאוניברסיטה העברית

I like Mike

New member
דחיה מהאוניברסיטה העברית

שלום, תודה על המידע בפורום, הפורום נחמד מאוד... אני מועמדת לאוניברסיטה העברית בין היתר. נרשמתי בזמן והגעתי למבחני מרק"מ. עד היום מצב הבקשה שלי באתר הוגדר כ"בטיפול". היום הוא השתנה ל"דחיה - רשום לאחר סגירת הרשמה". רציתי לשאול אם מישהו יודע מה זה אומר, האם זוהי טעות (שכן נרשמתי בזמן) או שנדחיתי מסיבות רלוונטיות של סכ"מ וציון מרק"מ? תודה רבה ויום נעים :eek:)

hedva84

New member
הודעת הרגעה!!!!!!!

התקשרתי אליהם עכשיו והם אמרו לי שזה טעות במחשב ואין להתייחס אליה, בכלל עוד לא הגיעו אליהם התוצאות של הראיונות שלנו. הם יגיעו רק עוד 10 ימים עד שבועיים.

dorin276

New member
כנ"ל

גם לי פתאום היה כתוב "דחיה"! אבל עכשיו רשום שהאתר סגור זמנית - כנראה שהם מתקנים את הטעות עבור כולנו.

rannosha

New member
גם אני

מופיע אצלי דחייה אפילו אחרי שחזר האתר כרגיל.הם תקנו את זה או מה? אני יודעת שזאת טעות אבל לא נעים לראות את המילה "דחיה" בתקופה הזו.. והכי מצחיק הסלוגן בראש העמוד: לפי נתוניך ביכולתך להתקבל לתחומים אחרים. לבדיקת סיכויי קבלה לחץ כאן חחחח..

dorin276

New member
סטטוס "בטיפול" חזר....

סטטוס "בטיפול" חזר אצלי באתר של ירושלים. אני מקווה שאצל כולם

מסטולון

New member
פעם שנייה שזה קורה לי.

היה כתוב לי "חסר בגרות!!!" (עתודאי) אח"כ "בטיפול", אח"כ "דחיה - רשום לאחר סגירת ההרשמה", אח"כ "חסר בגרות!!!" ועכשיו שוב יש ת'דחייה הזאת.

morancho1

New member
יש שם לא מעט טעויות...

צריך לקחת את ההודעות שלהם בעירבון מוגבל מאוד. לא הטעות הראשונה ולא השנייה שאני שומעת עליה.

למעלה