דחיות של הקורס

Maks88

New member
דחיות של הקורס

שלום לכולם. צריך את העזרה שלכם.
קרא לי סיפור לא נעים עם מכללת נס. נרשמתי לקורס מנהל סיסטם ותקשורת MSCA&CCNA הכלל בתוכו טכנאי מחשבים. לאחר למידה ב 30% מהקורס ראיתי שהקורס ברמה נמוכה ובקשתי כספי בחזרה. בתשובה הציעו לי קורס חילופי ולקחתי פיתוח אפליקציות לאנדרואיד. סיימתי את הלימודים עם הקורס הקודם וחיכיתי להתחלה של החדש. ופה התחילו הבעיות. כל חודש אמרו לי שדוחים את זה בחודש וככה 4 פעמים. בסופו של דבר הקפיאו לי את זה לעוד שנה כי הלכתי ללמוד במקום אחר כדי לא לבזבז זמן להמתנה.
האם זה מצב לתביעה בעתיד ולמי קרא מקרה דומה ואיך אפשר לפתור אותו?

DuuGi

New member
תביעה? תבדוק מה אומר החוק או ההסכם שחתמת

זה נכון שהסוגיה שלך היא בעולם שלנו אבל אתה צריך יעוץ משפטי לא טכנולוגי.
&nbsp
אני רק קצת תמהה לגבי הקשר בין לימודים לניהול רשתות (זה לא מנהל סיסטם) לבין פיתוח אפליקציות.
&nbsp
ואני תוהה האם המכללות האלו באמת מוכרים לך סיפורים שתהיה מנהל סיסטם אחרי קורס כזה?

Maks88

New member
תביעה

ביעוץ משפטי אני היתי ויש על מה לתבוע...
בקשר לחוזה..בבתי משפט חוזים כאלה נחשבים לחוזים מקפחים.
בקשר לניהול רשתות - כן זה מה שהם מספרים בדרך כלל.
אין קשר בין פיתוח אפליקציות לבין ניהול תקשורת. יש לי פשוט יידע מסויים בתכנות אז הציעו לי את הקורס הזה במקום.
ביעוץ לימודים פשוט מכרו לי את הקורס.

sharonei1

New member
ממה שראיתי רב המכללות נותנות הרגשה בתאור הקורס

שמי שילמד אצלם יהיה מנהל רשת סופר מומחה בסיום הקורס
אבל זה לא משהוא ייחודי לקורס מנהל רשת זה בכל הקורסים ככה כדיי להביא כמה שיותר לקוחות

Spidi man

New member
השאלה היא, למה נדחה.

האם דחו את כל הקורס או רק ספציפית אותך.
&nbsp
אולי אין להם מספיק נרשמים לקורס הזה, לא יפתחו קורס ל 3 אנשים (לא כלכלי) ואז הם פותחים רק במינימום מסוים.

Maks88

New member
כן כמות הנרשמים

עדיין...יש הגיון לדחיות. לא חודשים ארוכים הרי אנשים באים ללמוד ולמצוא עבודה..

Spidi man

New member
אולי תבדוק אם יש להם בסניף אחר

בעקרון, זו באמת בעיה - הם באמת לא יכולים לפתוח קורס (אני מניח שגם הם ישמחו לפתוח קורס ולקבל כסף, זה לא שהם עושים בכוונה)

למעלה