דחיית החזר משכנתא

נבוך

New member
דחיית החזר משכנתא

האם למישהו יש מושג האם בנק משכנתאות כל שהוא מוכן להיות עם הפנים ללקוח המסכן שלו שקשור אליו עשרות שנים ולתת לו באופן חד פעמי אתנחתה של מס´ חודשים מהחזרי המשכנתא (אולי רק ריבית בלי קרן) וזאת לאחר שהלקוח משלם לבנק ללא דופי מזה 10 שנים את ההחזרים החודשיים כמו שעון ??

אוסנת123

New member
כנראה שמת...

בכל מקרה - אין לי מושג. אני רק התחלתי עם המשכנתא. בכל אופן הבנתי שלבנק משכן יש מסלול של חודש חופש בשנה מהמשכנתא (אני לא יודעת איך זה עובד בדיוק ובמה זה כרוך) הייתי ממליצה לך להתקשר למוקדים של הבנקים למשכנתאות (לכולם או לפחות לרובם יש היום מוקדי 800-1) ולברר. לאור השרשור הקודם - הם עדיין נחמדים בשלב המכירות... בהצלחה.

נבוך

New member
שמעתי על המסלול של משכן אך זה

לא עוזר לי , יש לי משכנתא תקופה ארוכה לעוד תקופה ארוכה... ובמצב מאוד מיוחד שנוצר כעת אני זקוק קצת לאוויר לנשימה ודחיה של מספר תשלומים יכולה לעזור. פניתי לבנק (עדיין לא אציין את שמו) ועדיין לא קיבלתי כל תשובה (להזכירך צורת ההתייחסות או אי התייחסות של הבנקים לאחר שאתה בכיסם). אז אמתין עוד קצת, בנתיים בוחן חלופות נוספות כולל ההשלכה המשפטית של החזרת החיוב לבנק למשך מספר חודשים. לצערינו, הצרכנים במדינת ישראל לא מבינים את משמעות כח ההתאגדות... ביחד אפשר להשיג והרבה מאוד וכך ולנסות ולהקל על חיינו קצת.

אוסנת123

New member
חופש מהמשכנתא

נתקלתי בכתבה ונזכרתי... גם בדיסקונט יש מסלול חדש של חודשיים חופש בשנה מהמשכנתא... מקווה שיעזור.

odedg

New member
וממה יחיו הבנקים אם לא תשלם?

שלום נבוך! מה שכתוב שם מביע את הרעיון שיתכן ותגלה שעדיין/כבר אין נחמדות, או אין הנחות או מתנות חינם. אז אם תפנה לבנק אישית, אולי תגיע להסדר מתאים. יתכן וכדאי לשפנות לארגוני צרכנים שהם מטפלים בנושאים קשורים. ספר לנו מה אכן עשית ומה קרה!

למעלה