דחיית מילואים בעקבות התחלת עבודה

דחיית מילואים בעקבות התחלת עבודה

הייתי מבקשת לדעת, האם יש חוק כלשהו או תקנה המגנה על איש מילואים אשר קיבל זימון למילואים ובמקביל החל לעבוד. בייחוד שעבודה חדשה, במקום אשר נהוג לבחון...כל שעל ושעל, עשוייה לסכן בעקבות ההיעדרות וקריאה למילואים, את המשכיות... אודה מאוד אם מישהו יוכל לסייע לי ולכוונני. איריס

xena2305

New member
../images/Emo53.gif

בתחילת חודש הבא אני אמור לצאת לשרות מילואים בן שבועיים.אני נמצא כרגע במקום עבודה חדש ועדיין אין לי את הותק הדרוש(3 חודשים) כדי לקבל את התגמול ע"פ המשכורת בעבודה,כלומר בפועל צפוי לי הפסד של כ700 שקלים בגלל המילואים.המ"פ שלי דורש שבכל מקרה אני אגיע לתחילת המילואים ורק שם הוא יוכל להחליט אם לשחרר אותי או לא. אני אשמח לשמוע רעיונות,הארות והצעות.

ניר נגר

New member
בעיה כואבת!!! לצערי אני לא איש

בשורות. אני רק יכול להגיד לך שאנחנו בבלת"מ מקדמים חוק בנושא. שחישוב המשכורת ילקח מבין 6 המשכורות הגבוהות ביותר לפני שירות המילואים.

עובדים על זה

איריס שלום ממה שידוע לי הוצעה הצעת חוק בנושא ביוזמת בלת"מ, וההצעה נדונה בוועדת העבודה הרווחה והבריאות, הבעיה מוכרת לכל חייל מילואים, וגם מהווה כמחסום בקבלת עבודה בימינו כשההשתמטות משירות הופכת שלא בצדק ליתרון הצעת חוק פ/803 וכמובן בהצלחה מצורף קישור להצעת החוק

למעלה