דחיית מילואים

אסוך

New member
דחיית מילואים

שלום.חזרתי מהמזרח לפני כ-3 חודשים ועקב שימוש בסמים ואירועים שקרו בחיי האישיים אני שרוי בדכאון,מצבי רוח משתנים ומחשבות אובדניות. ובדיוק עכשיו קיבלתי צו מילואים של 30 יום בקציעות,הגשתי בקשה לדחייה מסיבות אישיות.שאלתי היא: האם ללכת לפסיכיאטר אזרחי ? או לחכות חיום הגיוס ולדרוש קב"ן ? האם ישנה אפשרות לראות קב"ן לפני המילואים ? ואיך פוסלים מקצוע צבאי ? אני חובש עם פרופיל 45 רפואי ואחוזי נכות וקצינת הקישור פשוט שיקרה לי בפנים ביום המיון ואמרה לי שאעשה 8 יום בשנה שבפועל אני עושה 40 ולכן אני רוצה לפסול מקצוע (אני חריג בגלל הפרופיל) תודה ושלום.

The Fairy

New member
קצינת הקישור לא שיקרה לך

יכול להיות שקיבלת צו ל-30 יום בגלל המצב הביטחוני הקשה, ובגלל שמדברים על מלחמה באוויר. תראה, אני לא יודעת באיזה יחידה אתה ומה עושה היחידה שלך. אבל אני יודעת שהרבה חיילי מילואים שעושים רק יום בשנה קיבלו צו מילואים לאחרונה להרבה זמן. דבר שני, יש לך אפשרות להזמין תור אצל הקב"ן דרך קצינת הקישור שלך. צור איתה קשר ותבקש ממנה לראות קב"ן. ועיצה קטנה ממני- אל תתחיל לאיים ואם אתה לא תשוחרר פשוט תגיע למילואים כי עדיף להגיע למילואים מאשר להיות נפקד ולחטוף כלא! בהצלחה!!!

אסוך

New member
אבל היא גם לא אמרה את כל האמת..

אז זהו שנפקדות לא עומדת על הפרק. אני לא מאיים פשוט אני לא במצב נפשי יציב במיוחד,אני מעוניין שקב"ן יראה אותי כדי לקבוע כן או לא. ואגב הבנתי שכלא במילואים זה לא כזה נורא אבל שוב פעם מבחינתי זה לא על הפרק.לא חושב שזה מה שיעשה לי טוב בחיים כרגע. תודה.

למעלה