דחיית מלואים עקב טיפול חרדתי

dannylerman2002

New member
דחיית מלואים עקב טיפול חרדתי

בשנים האחרונות עברתי מספר תהפוכות בחיים שלי (כולל פריצה של ערבים מהשטחים לדירתי בזמן שאני שם) עד לתהפוכות בעבודה וקשר זוגי שהתפרק אחרי הרבה שנים.

אני סובל מחרדות וחוסר יציבות בשינה במיוחד עכשיו אחרי הארועים האחרונים בזוגיות. אני מטופל בתרופות אנטי חרדה ואישור רפואי.

פברואר כמעת כולו הולך להיות לפירוק הבית ומציאת פתרונות עקב הפרדה (מעברים וכן הלאה).

זומנתי למלואים לפברואר והרופא באזרחות נתן לי אישור עבור הבסיס כי אני משתמש כרגע בטיפול רפואי נגד חרדות והמליץ לדחות מלואים עד לוועדה שאמורה להוריד את הפרופיל.

אנני קרבי ומלואים שלי אינם קרבי אבל המצב שלי בשלב זה בחיים דורש ממני לעמוד על פרק יציב ורגוע ולא להכנס לתהפוכות נוספות שיכולות להוריד אותי בכלל מהפסים.

תפקיד מלואים שלי אומנם לא קרבי אבל דורש לחץ קבוע ביום ובלילה (שעושים משמרת לילה) ולכן למצבי זה לא מתאים.

הבסיס אכן הקשיב ונתן לי לאחר הסבר המצב שלי ולאחר מכתב רפואי זה אישור לא להגיע למלואים ששלחו לי לפברואר.

השאלה אם פתאום יהיו מלואים נוספים בפברואר (קריאה לצו מסוג אחר) האם יתחשבו בי ויזמנו מישהו אחר או ינסו שוב לזמן אותי?

תודה רבה
דני לרמן

guya72

New member
מילואים

למה להכנס לסרטים ??
דחו לך את המילואים, אז אל תחפש בעיות (רק שתכנס לפרופורציות - השאלה שלך היא שאלת קיטבג).
בהצלחה בפתרון הבעיות שלך.

אושי231

New member
היי
גם אם יזמנו אותך שוב, תוכל

להציג שוב את הטפסים הרפואיים שלך לרופא היחידה והוא יחליט אם אתה כשיר להגיע או לא.
בכל מקרה, אין טעם לחשוב על מה יקרה אם...

למעלה