דחיית קבלת גרין כארד

• פותח הנושא denn
  • פורסם בתאריך

denn

New member
דחיית קבלת גרין כארד

שלום לחברי הפורום! בעייתי היא כזאת אני שוקל האם ללכת למסלול עתודה בצבא דבר שיגרום לכך שאני אצטרך להישאר בארץ עוד 10 שנים. כרגע אני ומשפחתי עומדים בתור לאיחוד משפחתי ואני מקווה שנקבל גרין כארד עוד 4 שנים. שאלתי היא האם ניתן לדחות את הגרין כארד לכאשר אני אסיים את המסלול הצבאי אוכל להשתמש בו מכיוון שידוע לי שאתה צריך תוך פרק זמן של חצי שנה לעבור לגור בארצות הברית מרגע קבלת הגרין כארד?

טל ר

New member
למיטב ידיעתי - לא ניתן

אולם שווה להיוועץ בעו"ד המתמחה בהגירה.

moos2

New member
גרין קארד

שלום תנסה לבדוק בקהילות באתר ynet בפורום אשרות של עו"ד ליעם שוורץ. מנסיוני הוא מספק תשובות מספקות ומדוייקות. השאלה הראשונה צריכה להיות אם אתה מתכנן לעבור לארה"ב למה להכנס לעתודה למסגרת של 10 שנים. משה

denn

New member
כי....

אני חושב שאם אחרי שאני אסיים תואר+יהיה לי ניסיון עבודה בצבא של 6 שנים ויהיה לי אפשרות לנסוע לארה"ב עם גרין כארד ביד ולא וייזת עבודה זה יהיה יותר טוב...

saritoosh22

New member
אי אפשר גם לאכול מהעוגה וגם להשאירה

שלמה. תצטרך לבחור, גרין קארד או עתודה.

davidz007

New member
אני עשיתי את זה

לפני הרבה שנים 1995 אני ואשתי הינו בתהליך לקבלת הגרין כארד ואפילו הגענו עד לקבלת הזימון לפגישה הסופית, אולם אז החלטנו לדחות את התהליך בשנה. טלפון אחד לשגרירות הספיק וכל התהליך נדחה בשנה. עוד עובדה מענינת גילתי במהלך התהליך ואני לא בטוח שהרבה אנשים מודעים אליה. כשמוגשת בקשה לגרין כארד מוצמד אליה תאריך ההגשה שהופך להיות תאריך הותק של המגיש במערכת. גם אם נדחת הבקשה או מופסק הטיפול בה נשמר התאריך הראשוני. במקרה שמוגשת בקשה נוספת לאחר מספר שנים משויך למגיש תאריך הבקשה הראשוני והמגיש ימוקם בתור לפי תאריך זה.

denn

New member
האם קבלתם גרין כארד....

באיחוד משפחתי? תודה על התשובה

davidz007

New member
כן

אישתי הגישה בקשה בשנת 1989 (עוד לפני שהכרנו) על סמך העובדה שאמא שלה אמריקאית. בקשה זו נדחתה. כאמור ב 1995 הגשנו את הבקשה שוב והנה הפלא ופלא קפצנו לראש התור בזכות התאריך המקורי שהוצמד לבקשה. דחיה נוספת של שנה לפי בקשתינו ובשנת 1996 קיבלנו את ה גרין כארד. היום אנחנו אזרחים.

למעלה