"דחיפת בלוגים"

מופי 1

New member
"דחיפת בלוגים"

האם יש בתפוז מדיניות :קידום" בלוגים? אני לא מבינה מדוע הרצון שלי להתעדכן בבלוג שמעניין אותי באופן מיוחד נוצל כדי להפנות אותי לבלוג שהייתי מעדיפה לא להכיר אותו. ההודעה באי מייל היתה גולש/ת יקר/ה! התפרסמה רשומה חדשה בבלוג ... וכנכנסתי לקישור הגעתי לבלוג שאני לא אזכיר כדי לא להגדיל את הפרסום שנעשה לו. לפי כמות התגובות העצומה שהוא קיבל נראה לי שבוצע פה קידום מסיבי מאד. למה, לא ברור. חבל שלא מכבדים רצון אישי לעדכון של מה שמעניין ומנצלים התעניינות כנה של בלוגר בבלוגר אחר.

Bezalel P

New member
קידומים במייל

בחלק מהמיילים שנשלחים מתפוז (הודעות על רשומות חדשות, תגובות בפורומים וכיו"ב) מופיע בנוסף למידע שעליו נשלח המייל גם קידום תוכן הנלקח בדרך כלל מהקידום המרכזי שמופיע באותו זמן בדף הבית של תפוז. הקידום הזה יכול להיות מהבלוגים, הפורומים, פליקס או כל איזור אחר באתר לפי העניין.

מופי 1

New member
אם זה קידום

למה בלוג מקומם כזה זוכה לקידום? בכל מקרה הבלוג שביקשתי להתעדכן בו לא ראיתי רשומה חדשה. יכול להיות שפורסם והפרסום בוטל?

Bezalel P

New member
אני לא יודע באיזה בלוג מדובר

לא איזה בלוג קיבלת עם המייל ולא מאיזה בלוג רצית להתעדכן. כך שקשה לי להתייחס לשאלה. בכל מקרה לא נשלחים מיילים רק עם קידום. הוא מתלווה למידע שביקשת לקבל. את יכולה להעביר אלי את המייל ל- [email protected] ואבדוק.

../images/Emo2.gif

לא קרה לי אף פעם. קשה לי להאמין שעשו את זה בכוונה... יש בלוגים שמקבלים קידומים תכופים ורואים אותם בעמוד הראשי כל שני וחמישי (או במקרה של עומרי חיון פעמיים ביום :), אבל לא קיבלתי אף פעם עדכון מבלוג שלא עשיתי אליו מנוי. אולי.. תקלה?

למעלה