דחסנית אשפה

דחסנית אשפה

שלום לכולם אני מקווה שזה פורום מתאים לשאלה יש לנו בבינין דחסנית אשפה הנה קישור למי שלא יודע מה זה אנחנו מעוניינים למכור אותה - חדשה, עובדת כמה חודשים במקומה אנחנו רוצים לשים מיכלים ירוקים 1. האם למשהו יש מושג כמה אפשר לדרוש על דבר כזה? (קיבלנו מהקבלן אז איננו יודעים) 2. האם למשהו יש מושג היכן/למי אפשר להציע או לפרסם כזה דבר? תודה ויום מבורך

fireman

New member
אני לא חושב שמותר לכם\יכולים לעשות את זה

מאחר והדחסנית הזו היא חלק מהוראות התכנון של הרשות המקומית לקבלן שבה את הבניין ומתחשב בדרך פינוי האשפה ברשות המקומית ומועדי פינוי האשפה. לכל סוג של מיכל נדרשת משאית פינוי מתאימה, או רמ-סע או דחסנית עם מזלגות כאלו ואחרים. אם אצלכם יש דחסנית סביר להניח שהפינוי הוא באמצעות רמ-סע ובתדירות נמוכה יותר. החלפת הדחסנית במכולה ירוקה רגילה תדרוש מהרשות המקומית להגדיל משמעותית את תדירות פינוי האשפה וזה מסוג הדברים שאתם לא יכולים להכתיב לרשות המקומית, מה גם שאתם לא יכולים לכפות על הרשות המקומית לרכוש משאית מתאימה או להרחיב מכרז של קבלן פינוי האשפה לצורך פינוי מהבניין הספציפי שלכם.

נו אני רואה שאתה מבין עיניין ../images/Emo13.gif

זה בדיוק מה שאנחנו רוצים לעשות ויש לנו את הכוח לעשות זאת חלק מהתוכנית היא להגיע עם תוכנית פעולה מוכנה לשם כך עלי לדעת היכן מוכרים ובכמה תודה

fireman

New member
אוקיי....אם אתם מודעים לעניין נקודת ההתחלה

כבר הרבה יותר טובה.
מיכלי פלסטיק מייצרת החברה שאליה נתת קישור מן הסתם ואצל חברות העוסקות במחזור פלסטיק (כל המיכלים הללו מיוצרים מפלסטיק ממוחזר) כמוכן אני ממליץ לקבוצת אלון שהיא היצרנית המובילה בארץ למכולות אשפה. את המחירים אני לא יודע, תצטרכו לעשות איזשהו סקר שוק קטן בעניין. האם לקחתם בחשבון את השינויים באיכות הסביבתית שלכם בעקבות המעבר מדחסן למכולה רגילה? תדירות פינוי גבוהה יותר המכולה תישאר פתוחה ותמשוך אליה מגוון מזיקים ובכללם עכברים וחתולים הניחוחות יתפזרו ויתכן שהדיחוס יתבצע במקום ע"י משאית הפינוי של העיריה (אם המכולה לא תפונה באמצעות רמ-סע) מה שיוצר מפגע רעש לא קטן על אחת כמה וכמה אם המשאית תבצע את הדיחוס מתחת לחלון של הבית שלך כי דיחוס של מכולת 8 מ"ק מתבצע ב2-3 מחזורים ולוקח זמן סבירות גבוהה יותר שפסולת תעלה על גדותיה ותתפזר וכוליי וכוליי..... אני גר בבית פרטי אמנם עם עגלות פלסטיק קטנות של 360 ליטר ואין ספק שהייתי מעדיף שבמקום 2 עגלות לבית יהיה איזה דחסן לכל 20 בתים למשל.....זה ימנע את המצבים של העגלות שנעלמות בתוך ערימות זבל בתקופות החגים למשל בהן לעיתים נוצר מצב שלא מפנים פסולת 4-5 ימים. אם לא חשבתם על כל העניינים הללו אני ממליץ לשקול מחשבה נוספת בעניין. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

הכוונה שלי הייתה

איפה אנחנו יכולים למכור את הדחסנית שלנו וכמה ניתן לדרוש עבורה לא היכן לקנות מיכלים ירוקים בכל אופן לקחנו בחשבון את נושא הפינוי שיתבצע אחת ליומיים לעומת היום שהדחסנית מתפנה פעם בשבוע וחוץ מזה שיש ריח זוועה גם לא נעים להכנס לחדר האשפה כי זה נראה כמו מפעל ולא כמו חדר אשפה של בניין מגורים תודה

fireman

New member
תצטרכו לבדוק כמה עולה אחת חדשה

ולחשוב כמה מגיע לכם עליה לעומת דחסנית חדשה. נסו לבדוק עם היצרן, אולי הוא יהיה מוכן לקנות אותה מכם.

lego man

New member
האם יש לכם שוט אשפה בבניין?

תבדוק טוב אם המכולה לא שייכת לעירייה. בעיר שלי העירייה החליפה ללא כסף את פחי האשפה של הדיירים מהפחים השחורים הקטנים לפחים ירוקים עם גלגלים. וגם כמו שאתם קיבלתם את הדחסן מהקבלן כך זה אצל כולם ולכן אני לא חושב שמשהו יקנה דחסן יד שניה.

fireman

New member
דחסן לא נמצא בשימוש רק אצל בניינים פרטיים

דחסנים נמצאים אצל כל גוף המייצר אשפה בכמויות גדולות ונדרש לבצע דיחוס בגלל מועדי פינוי ארוכים לרבות דסחנים מסוגים שונים המיועדים למשימות שונות כמו דחסני קרטון ופלסטיק למשל. דחסני אשפה ניתן למצוא באולמות אירועים, מפעלים שונים, בסיסי צבא וכדומה ולא רק בסקטור הפרטי. למי למכור אותו בטוח יש ואני מציע לעשות זאת דרך החברות המייצרות אותם, הם יוכלו גם לרכוש וגם לאתר רוכשים פוטנציאליים ביתר קלות לעומת האדם מהרחוב.

נקודה חשובה לגבי הבעלות

אבדוק לגבי קונים פוטנציאליים נראה לי שאתה צודק ולכן חשבתי יותר על תעשיה מאשר בתים פרטיים

למעלה