מה ההבדל בין דחק לעומס? אני באמצע תרגום/שכתוב טקסט והייתי רוצה לדעת מתי הם זהים? אם בכלל?
M maridovfile Member 15/12/23 #1 מה ההבדל בין דחק לעומס? אני באמצע תרגום/שכתוב טקסט והייתי רוצה לדעת מתי הם זהים? אם בכלל?
נ נוף-צלול Active member 16/12/23 #2 נכתב ע"י maridovfile: מה ההבדל בין דחק לעומס? אני באמצע תרגום/שכתוב טקסט והייתי רוצה לדעת מתי הם זהים? אם בכלל? לחץ כדי להרחיב... באיזה תחום מדובר: פיזיקה/הנדסה או פסיכולוגיה/רפואה?
נכתב ע"י maridovfile: מה ההבדל בין דחק לעומס? אני באמצע תרגום/שכתוב טקסט והייתי רוצה לדעת מתי הם זהים? אם בכלל? לחץ כדי להרחיב... באיזה תחום מדובר: פיזיקה/הנדסה או פסיכולוגיה/רפואה?
M maridovfile Member 16/12/23 #3 נכתב ע"י נוף-צלול: באיזה תחום מדובר: פיזיקה/הנדסה או פסיכולוגיה/רפואה? לחץ כדי להרחיב... פסיכולוגיה
נ נוף-צלול Active member 16/12/23 #4 נכתב ע"י maridovfile: פסיכולוגיה לחץ כדי להרחיב... דחק = עקה= stress ; מצב שבו, בין השאר, יש הפרשה של הורמוני דחק, כמו קורטיזול אינני יודע מה זה עומס בתחום זה. מניח שזה קשור למה שקוראים "עומס נפשי", או "עומס רגשי" נערך לאחרונה ב: 17/12/23
נכתב ע"י maridovfile: פסיכולוגיה לחץ כדי להרחיב... דחק = עקה= stress ; מצב שבו, בין השאר, יש הפרשה של הורמוני דחק, כמו קורטיזול אינני יודע מה זה עומס בתחום זה. מניח שזה קשור למה שקוראים "עומס נפשי", או "עומס רגשי"