דח"ש

דח"ש

היי לכם אז כרגיל יש לי שאלה אז הגעתי חזרה לפה. אני רוצה לעשות שנת שירות וכרגע אני בתהליכים של אישור ההתנדבות אבל בגלל שיש עוד הרבה זמן עד שיוכלו לגייס אותי זה לוקח מלא זמן (כרגע אני ביב) בכל השנות שירות מביאים לך לחתום על טופס של דח"ש השאלה היא אם אני צריכה לחתום על זה ואם אני בכלל יכולה כי זה כאילו לחתום על דחיה של השירות שכרגע בגלל שאין לי עדין את האישור הוא לא קיים אז מה בדיוק אני דוחה בטופס בעצמם? חוץ מזה גם הבנתי שדי שואלים מתנדבים מתי הם רוצים להתגייס בועדה של האישור התנדבות אז אני לא יכולה פשוט להגיד אוגוסט עוד שנה? תודה רבה מראש מיכל

hillator

New member
מצורף מאמר

בנושא שכתב ניוביה לאחרונה יש איזשהי אפשרות למלא משהו מציאה שתיצור קשר עם מיטב הם כבר ינחו אותך בברכה ובהצלחה הילה

noboya

New member
אני מילאתי ליתר ביטחון, אבל לדעתי אפשר גם בלי

מילאתי את זה רק כדי להימנע מויכוח מיותר... אגב מותר לדעת דרך איזה ארגון את תעשי את שנת השירות?

אני בודקת הרבה מאוד

של החברה להגנת הטבע,איליים,צמרת,המעורר וגרעין אומנויות. במה את רוצה לעשות?

noboya

New member
כמו שכתבתי במאמר, אני סיימתי הרגע

אני עשיתי מטעם הקיבוץ הדתי+בני עקיבא. (אגב, מחר יש להם "שוק יג"ל" שזה המקום שבו הם מציגים את המקומות השונים שבהם ניתן לשרת דרכם, יום חמישי שעה 17:00 בקיבוץ כפר עציון-חיפוש בGPS או גוגל מאפס ימצא את זה בלי בעיה. השתתפות פתוחה וחינם לגמרי ויש מקומות שמביאים כיבודים וצ'ופרים חינם) בהצלחה במציאת המקום הנכון!!

תודה

אני חילונית אז לא נירא לי הכי יתאים לי בני עקיבא או קיבוץ דתי אבל תודה רבה

למעלה