דיאטה דלת קלוריות...

dushina

New member
דיאטה דלת קלוריות...

היי, בחצי שנה האחרונה התחלתי דיאטה שבמהלכה ירדתי 12 ק"ג. אני מעוניינת לרדת עוד 12 ק"ג בערך... בחודשיים האחרונים אני אוכלת מקסימום 700 קלוריות ליום. הגובה שלי הוא 1.63 ואני שוקלת 66. הדיאטה שלי מורכבת בעיקר מירקות, דגני בוקר, ושניצלים מן הצומח. האם הדיאטה שלי נכונה? יש משהו מיוחד שאני צריכה לעשות כדי להמשיך לרדת במשקל ולהגיע למשקל הרצוי??? בתודה מראש, הדר.

yuvalfrr

New member
את עולה במשקל , לא יורדת

את פשוט לא רואה את זה למראית עין כרגע , לטווח ארוך את תעלי כל גרם שירדת , עם תוספת. מצטער על הפסימיות , אבל זה מה שקורה לרוב בדיאטות "כסאח". 700 קלוריות זו כמות האנרגיה שחתול צריך לאכול ביום , אולי , בטח שלא בחורה בוגרת , ויותר גרוע אם את לא בוגרת (מתחת 18). ברגע שאת מרעיבה את עצמך , ואוכלת כמות קלורית נמוכה להחריד (חצי ממה שאתה צריכה) הגוף שלך מוריד את חילוף החומרים (מטבוליזם) שלו , שאחראי על השריפה הקלורית שלך. ככל שחילוף החומרים נמוך , כך תשרפי פחות קלוריות. וברגע שתפסיקי עם הכסאח ותחזרי לאכול נורמלי , החילוף חומרים שלך יהיה ברצפה ויהיה מסוגל לשרוף כמות קלורית נמוכה בהרבה ממה שתאכלי , התוצאה היא מאזן קלורי חיובי (עודף קלורי) שמתבטא מיידית בעליה בשומן , בדיוק כמו שגירעון קלורי מתבטא בירידה בשומן , משוואה פשוטה. אם את רוצה באמת להיטיב עם עצמך , הירשמי לתזונאית שתבנה לך תפריט מאוזן , עם כמות אנרגיה אנושית. את תרדי לאט , בטוח , ולאורך זמן. מה שאת עושה כרגע זה יוצרת שקט לפני סערה.

דיאטה

בכל מקרה דיאטה של 700 קל' אינ נכונה ואף מזיקה. גשי לייעוץ מקצועי שכן לא יאחר הרגע בו לא תרדי יותר וגופך יתחיל לאותת על סימני חסר.

LIHILM

New member
לא טוב

תייעצי עם מישהו מקצועי זה לא יעזור לך בירידה.. תעדכני מה איתך..

למעלה