דיאטה זה לא עניין פשוט

דיאטה זה לא עניין פשוט../images/Emo13.gif

עם תינוק בן חודש ילד בן חמש זה אפילו יותר מורכב. איפה יש זמן להכין תפריט לדיאטה|?\ אז החלטתי לנסות ולהתחכם ולהשתלב בסיגנון הלחטוף משהו בבוקר כריך עם טחינה וירקות בצהרים כריך עם אבודו וירקות ובערב
להערב הכנתי קציצות בשר- ניצלתי רגע של רגיעה
אגב ביןן לבין הכריכים כשנהייתי רעבה חטפתי לי יוגורט. זהו נראה איך נתקדם מכאן... אלונה

ot123ot

New member
כל הכבוד לך שיש לך את הכוחות להתחיל

אחרי חודש, אני עם תינוקת בת ארבעה חודשים וזה קשה לי לעמוד בדיאטה, אפרופו סנדויצים אני מנסה לעשות דיאטת סנדויצים שזה אומר לאכול 6 סנדויצים ביום אבל חוץ מזה אסור לך לאכול כלום. אם את רוצה עצות את יכולה לפנות אלי. ביי

1אורניתה

New member
זהירות

דיאטת סנביצים לא כ"כ בריאה היא דלה בחלבון ובויטמינים וסידן.

אתי אתי

New member
חברה חכמה אמרה

שדיאטה היא לחיים, ולא חיים לדיאטה. צריך להתאים את האוכל לחיים ולא להכריח את עצמנו לאכול כל הזמן באותו אופן. כל הכבוד לך

אכן כן חברה חכמה ../images/Emo13.gif

זאת הסיבה שאני לא מוציאה את המתוק מהדיאטה שלי לגמרי. בשתיה של הבוקר תמיד אני עם 2 סוכר (אני פשוט לא שותה בשאר היום) וכשבא לי גלידה או משהו מתוק אז אני הולכת על זה בלייט.

חן123

New member
בהצלחה

נשמע טוב בנתיים, לא? אני מאמינה גדולה באורח חיים. כזה נכנס לשגרה זה כבר הרבה יותר קל

1אורניתה

New member
יקירתי

סידן מנירל חיוני שחסר בתפריט שלך באופן משמעותי וגם ירקות וגם חלבון שחיוני להתחזקות שלך אחרי הלידה. אוכל לעזור לך עם תפריט אם את רוצה. אורנה

אשמח שתעזרי לי עם התפריט../images/Emo21.gif

אבל בבקשה לא מתכונים מורכבים כי למי יש כח להתעסק עם להכין... יום טוב אלונה

1אורניתה

New member
בסדר-יש לך שיעורי בית

כדי שאוכל להציע לך תפריט: האם סבלת בעבר מעודף משקל? אם כן כמה קילוגרמים בערך. אם לא אז כמה נשאר לך להוריד. תני לי רשימה של מה לא נכנס אליך לפה בשום פנים ואופן. האם את משתמשת בממתיקים. רשימה של מזון שאת אוהבת או מעדיפה. האם את פעילה גופנית. ומה סדר היום שלך בכללותו לא מבחינת ארוחות יותר מבחינת שעות שינה ,עבודה. האם את בבית,באיזה שעות את בחוץ בדרכים? מתי הם שעות החולשה שלך מבחינת אכילה. איזה דברי מזון את לא עומדת בפניהם. ממתינה לתשובות אורנה

אז ככה...

לא לא סבלתי מעודף משקל אין לי מושג כמה אני שוקלת אבל אני מאמינה שבסביבות ה75 ק"ג וגובהי כ163-4ס"מ אני אוכלת הכל ממתיקים ממש לא הקטע שלי וכשאני כן שותה חם אז אני שותה עם 2 סוכר ועל זה אני לא מוותרת
(אני שותה חם לעיתים רחוקות) אני בבית כל היום וישנה בלילה כמעט כולו
ילדתי בקיסרי ולפי הנחיות הרופא פעילות גופנית אני אתחיל רק בתחילת מאי אלונה

למעלה