דיאטה לאופניים

• פותח הנושא ISISH
  • פורסם בתאריך

ISISH

New member
דיאטה לאופניים

האם כדאי להשתמש בחישוקי SPINERGY לרוכב במשקל 80 ק"ג כשהמטרה היא הורדת משקל האופניים. סגנון הרכיבה הוא ALL MOUNTAIN.

ISISH

New member
ספינרג'י

אינני בקיא בדגמים. אני מתלבט בין ספינרג'י לקרוס מקס. (אשמח לקבל מלצות על הדגמים בכל משפחה)

nintense

New member
גם אני לא יכול לנחש לאיזה דגמים...

אתה מתכוון, אני מאמין שאתה מתכוון לציקלון. אני לא הייתי סומך על חישוק 23מ"מ ל AM, מה גם שיש לי נסיון רע עם שפיצים מפלסטיק(PBO) של ספינרג'י. הקרוסמקס XL, הם גלגלים ותיקים, מוכחים ומצויינים. עדיין לא הבנתי איזה גלגלים היום יש לך.

oren_hershco

New member
חוות דעת אישית

יש לי כרגע ספינרג'י Xyclone disc קדמי ואחורי, אבל הם חדשים מדי מכדי לתת דעה. היה לי אחורי כזה בדיוק על האופניים הקודמים. השימוש הוא XC עם קצת אלמנטים טכניים פה ושם (לא קפיצות רציניות). משקלי זהה למשקל פותח השרשור: הגלגל הנ"ל עבר כ 6000 ק"מ על פני ארבע שנים, ללא שום בעיות אמינות וללא צורך לכוון שמיניות אפילו פעם אחת. אלו לא הגלגלים הקלים ביותר שיש, אך ביחס למשקלם הם מציגים רמת חוזק גבוהה מאוד. להערכתי, יתאימו גם לשימוש שלך, בתנאי שאתה על הצד הפחות מופרע של רכיבת AM. לגבי ההפחדות: א. הבעיות בשפיצים של ספינרג'י לא היו נחלת הדגם המדובר. היו אכן בעיות בדגם ישן יותר שנקרא SPOX. ב. גלגלי מאביק CrossMax בתצורתם המודרנית (שפיצים מסגסוגת אלומינייום כלשהי) אינם "וותיקים" יותר מדגם ה Xyclone - שניהם יצאו לשוק בערך באותו זמן, ולכן לא ניתן להשתמש בוותק הזה כהוכחה לאמינות גבוהה יותר. למאביק דווקא יש כל מיני שגעונות במנגנון הפריילוף (יש לי סיריום על אופני הכביש) שמעולם לא קרו לי ב Xyclone . אורן

ISISH

New member
ספינרגי

כרגע יש לי819 MAVIC והמלצת החנות היא לעבור ל-SPINERGY.

למעלה