חחח אהבתי את התגובה שלך תמי ../images/Emo140.gif
כל מילה בסלע..
טוב, אני לא מתלהבת מחיזוקים נאכלים ונלחמתי על כך אצלי אבל בקשות- את מוזמנת לנסות מה שנכון עבור ילדך: בתחום החטיפים יש הרבה מוצרים, אבל רובם מלאי תירס ושמן סויה ואני לא מתלהבת מהם. כל סוגי הצ'יפס למיניהם, אפרופו, דוריטוס טבעי, ביסלי דק - חלק מהם נקיים מגלוטן (אבל לא נקיים מזבל
) ציטוס, כפפה נדמה לי, במבה (שאני סולדת ממנה אבל היא מותרת למי שלא אלרגי לבוטנים) חטיפים מועדפים לטעמי, השאלה אם הוא יאהב- פירות יבשים, פירות טריים - כאלה שהוא אוהב, אגוזים אם מותר, עוגיות שאת מכינה ואפשר להעשיר עם אגוזים ושקדים, קרקרים ללא גלוטן, קורנפלקס המותרים, כדורי שוקולד קטנים של פצפוצים וממרח חרובים או אבקת חרובים, עוגיות של אורית מ"אור וקינמון" אבל הן מאד מתוקות.. בייגלה ללא גלוטן, ברד בטעמים שונים (אצלנו זה להיט ועושים בתוך דקה, עם פירות) יש כמובן אופציות של שוקולד, שמאד מחזק
אבל לא משפר קשב אלא ההיפך.. חלופות בתחום התוספים - אנזימים לעיסים, קואנזים Q10 לעיס, מולטי ויטמינים לעיסים- כולם אצל יעקב בחנות או מיוסטון, האנזימים. לבדוק אם הדובונים של יומי אהובים עליו- אלה בקופסה הקטנה שהם ללא נחושת. טעמים מוצלחים. יש סוכריות של ויטמין C אבל לראות שזה לא מעלה היפר.. יש מוצרים של הדס, או אלטמן, שאת יכולה לבדוק אם הוא אוהב. כל עוד שהם מתאימים עם הדיאטה וללא שוקולד לדעתי