דיאטה !!!!

mishmish3

New member
דיאטה !!!!../images/Emo2.gif

בנות, למי יש המלצות לדיאטה טובה שהוכיחה את עצמה, שתעזור לי להוריד יפה משהו כמו חמישה קילו עד 11 בספטמבר ? אנחנו נוסעים לאילת עם חברים, אני ממש צריכה כאן הצלה !!!!! נ"ב רצוי לא דיאטה שמכילה הרבה מוצרי חלב, כי אני לא יכולה לאכול אותם.

הילית*

New member
5 קילו בשבועיים וחצי זה המון !

2 קילו זה יותר ריאלי... מציעה לך קודם כל להתחיל לאכול מסודר. להקפיד על ירקות ולוריד את הלחמים. גם ספורט עושה טוב לפירוק האוכל.

lital22

New member
ממליצה בחום על שומרי משקל

לפני חודשיים הגעתי לשומרי משקל וזה פשוט שינה את החיים. דיאטה מאוזנת שפשוט מליחה אצל כל אחת. אמנם ה-11 בספטמבר קורב אבל שווה להתחיל כמה שיותר מהר אני בטוחה שהתוצאות יהיו מהירות והכי חשוב נשמרות לאורך זמן!!! בהצלחה.

mishmish3

New member
שאלה לליטל22

הרבה פעמים אני נתקלת במתכונים של שומרי משקל שמחושבים בנקודות - איך זה עובד ? תודה !!

fila

New member
אני ניסיתי כבר אתת כל

הדיאטות המהירות האלו,אצל דר" חרמון מורידים מהר אבל זה כרוך באכילת גבינות ומוצרי חלב. עשיתי דיאטת אבטיח,וגם ירדתי המון. דיאטת קורנפלקס,לנשנש כל היום קורנפלקס (בלי חלב) ובערב ירק(גמבה או מלפפון. היו ימים שהייתי שותה תה,וארוחת ערב או צהריים ביצה וסלט או טונה במים וסלט. בקיצור יש המון קומבינציות איך להרעיב את עצמך, אני לא דיאטנית וגם לא רופאה אבל מנסיוני אני יכולה להגיד שיורדים המון ובזמן מאוד קצר אבל גם מעלים המון ובזמן מאוד קצר וכמובן שיש את הנזקים שנגרמים לגוף. נתתי לך רעיונות והסתיגויות הבחירה שלך. בהצלחה

רחלי1

New member
מצטערת...../images/Emo5.gif

אני כל יום פוצחת בדיאטה, ושוברת אותה אחרי 12 דקות, גג. הנה, זה בערך מה שאכלתי היום לארוחת הבוקר:
........... בהצלחה בכל מקרה, אני בטוחה שיש כאן בנות עם אופי יותר חזק, שתדענה לשגר אלייך דיאטה עולמית ופרודוקטיבית יותר

yosefrat

New member
דיאטת לחם

יש ספר של אולגה רז בנושא ואני דולה מהזיכרון פרטים: מותר לאכול בערך 12 פרוסות לחם קל ביום רצוי לחם מלא על הלחם מותר למרוח גבינות עד 5% במידה נורמלית ירקות מותר כמה שרוצים פרי או דנונה 0% מותר אחד ביום אוכלים כל 4 שעות שותים כמובן רק דיאט ומי שלא עצלן עושה גם ספורט הליכה ,ריצה, אופניים

mishmish3

New member
טוב, הפור נפל..../images/Emo8.gif

החלטתי ללכת בשבוע הקרוב על דיאטת מרק הכרוב ומהשבוע הבא - דיאטה מאוזנת ונורמלית.. בתקווה שלאילת אני אגיע חטובה ועליזה....

danaziv

New member
מניסיוני הרב...

(לצערי) כדי לרדת מהר אני מציעה לך להוריד לגמרי בשבועיים הקרובים מתוקים ופחממות ולאכול ירקות וחלבונים בלבד וכמובן לשתות המון המון המון מים. בהצלחה!

למעלה