את יכולה להכין ממולאים כמו בפסח רק עם טחון וירקות ממולאים כשל"פרוצה להכין ממולאים לא עם אורז, מותר לי קינואה או כוסמת - מישהי ניסתה? מה עדיף?
עדיף קינואה אדומה. יוצאת הכי "אחד אחד" ופחות דייסתית מהלבנה ומהכוסמת. מניחה שגם מהאחרות אפשר.רוצה להכין ממולאים לא עם אורז, מותר לי קינואה או כוסמת - מישהי ניסתה? מה עדיף?
פחות, מעדיפה בלי מילוי בשרי . אוהבת לאכול את זה עם צזיקי .
אחת הדרכים להוריד את כמות הנוזלים היא להוסיף קטנית שתספוג את הנוזלים. אני ערבבתי עדשים כתומות עם אורז, והן הפכו מישחתיות מה, והדביקו את המילוי ובכך הורידו מהנוזלים. נראה לי ש הפטנט צריך לעבוד גם עם קינואה ואחרים.מעדכנת שעשיתי עם קינואה , יצא טעים ממש , רק קצת יותר מדי נוזלים . עשית פלפלונים קטנים, בצל וכרוב
בראוו על החתימה. הטקסט הזה של מנחם בגין, במלואו, נשלח אלי לבקשתי לפני שבוע ואני מפיצה אותו ככל יכולתי. שאפו.אחת הדרכים להוריד את כמות הנוזלים היא להוסיף קטנית שתספוג את הנוזלים. אני ערבבתי עדשים כתומות עם אורז, והן הפכו מישחתיות מה, והדביקו את המילוי ובכך הורידו מהנוזלים. נראה לי ש הפטנט צריך לעבוד גם עם קינואה ואחרים.
ממש לא אוהבת ולא מקבלת את זיהום הפורום הזה בפוליטיקה. לא משנה מאיזה כיוון.אחת הדרכים להוריד את כמות הנוזלים היא להוסיף קטנית שתספוג את הנוזלים. אני ערבבתי עדשים כתומות עם אורז, והן הפכו מישחתיות מה, והדביקו את המילוי ובכך הורידו מהנוזלים. נראה לי ש הפטנט צריך לעבוד גם עם קינואה ואחרים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.