דיאטה

דיאטה

כששמחים-אוכלים כשעצובים-זוללים כשמרוגזים-אוכלים כדי להרגע כשרגועים-נהנים מגלידה כשחשים התרוממות רוח-מכניסים משהו קל לפה כשמדוכאים-אוכלים כדי לחוש טוב כשנהנים-אוכלים דבר מה מתוק כשסובלים-אוכלים כדי לשכוח כשיוצאים לבלות-בודאי טועמים כשמשעמם-מנשנשים כשצופים בטלויזיה-מפצחים כשגולשים-חטיפים לפה מגישים כשמטיילים-אוכלים כדי שיהיה כוח להמשיך בעבודה-עושים הפסקות אכילה עם חברים-מבלים במסעדה כשלבד-אוכלים להיטיב את ההרגשה אחרי התעמלות-אוכלים כי איבדנו אנרגיה כשמתבטלים-אוכלים ככה סתם בחגים-מגיע תור המעדנים בימי חול-נהנים ממאכלים פשוטים אז תגידו אתם? מתי כבר נשאר זמן לדיאטה? ובבקשה, לא לשאול עכשיו, מדוע אני קוראת לעצמי סופגניה.

אהבתי אהבתי אהבתי....

סופגניה נחמדה בקשה לי אליך אנא פרסמי רשומה זאת בפורום נשואים נשואות בתודה מראש ליהי האחת והיחידה מנהלת פורום נשואים נשואות

חיננית

New member
וואללה -כמה נכון.כמה חבל..

כמה נכון -כמה קג היינו חוסכים אם לא היינו מחברים מצב רוח לזלילה. כמה יפה כתבת.כמה מתאים לי לך ולעוד כמה נשים שאני מכירה.. כמה חתיכות יכולנו להיות סופגי?אם היינו מבטלות את המשוואה בלוז-אוכל אושר עילאי-שוקולדה וגלידה. סתם מצב רוח- טעימה . כמה חבל....

שש

New member
אסמכתא להדפסה

אני הדפסתי את זה בתור אסמכתא לדיאטנית ולרופא בבדיקה תקופתית 20 דיאטות עשיתי ואני תמיד חוזר למשקל הנה חבילת התירוצים שלי חחחח והבטחתי לדיאטנית רק פונצ`קה אחת אוכל אותך מרוב שימחה תודה

סופגי - נגמרה הדיאטה !!!

את כל החיים תרגמת לי למאכלים עכשיו הם מונחים אצלי במקרר ועל המדפים אז מעכשיו אין דיאטה רק חיים !!!

haAlma

New member
במילה אחת..

בתאבון! הבה נהנה מרגעי האושר הצורים... אני סבורה שזהו אחד מהם. העלמה.

O.K

New member
דיאטה חדשה. מותר לאכול הכל

אז הנה המתכון. מותר ללעוס הכל,ממש הכל. רק מה .... אסור לבלוע.. אהבתי... סופגניה.

לכם שקראתם, הגבתם וצחקתם

תודה לכם. נהנייתי לקרוא תגובותייכם. שמחתי שהצלחתי לעניין אתכם, ויאללה קדימה לאוכל.

למעלה