דיאטה

sweet14

New member
דיאטה

שלום לכולם קוראים לי שני אני חדשה פה אז שלום לכולם ורק רציתי לספר שאני כל הזמן מתחילה דיאטות ושומרות עליהן בערך חודש או שבועיים או לא יודעת ואני יורדת במשקל ואז אני נשברת כל פעם מחדש וגם שאני רציתי ללכת לדיאטנית אבל אמא שלי לא מרשה לי ואני נורא רוצה שיתאמו לי תפריט אני בת 13 הגובה שלי הוא 1.57 ואני שוקלת 53 בבקשה תעזרו לי תודה

mikloi

New member
היי שני!!!

נחמד שקפצת לבקר! תראי, בגדול, הנתונים שאת מוסרת לא נשמעים כאלו שמצריכים ממש דיאטה, אבל ברור לי ששומן זה גם משהו של הרגשה. בכל מקרה, את בגיל די עדין, זה גיל שעדיין צומחים, ומהנסיון שלי, לא כדאי להתעסק עם זה. בכל מקרה, כדאי שתדברי עם אמא שלך, לדעתי, כי ברור שזה ממש מציק לך, וחבל שזה יתדרדר בגלל שהיא לא מרשה לך ללכת לדיאטנית. תשבי לדבר איתה ותבקשי שהיא תלך איתך ביחד, לדיאטנית מוסמכת. מישהי מקצועית, תוכל לדעת אם באמת יש צורך בדיאטה, וגם תוכל לעזור לך להרכיב משהו מאוזן. חשוב שתסבירי לאמא שלך שאת רוצה שהיא תהיה חלק מזה ותעזור לך לשמור על עצמך- וגם להרגיש טוב ביחס לגוף שלך. בכל מקרה, ברוכה הבאה!!! תמיד כיף לקבל חברה חדשה!!!

sweet14

New member
אני שונאת את אמא שלי!!

ניסיתי להסביר לה אבל היא פשוט לא מוכנה להקשיב ואין שום סיכוי שהיא תרשה לי... אמרתי לה כל מה שאמרת לי והיא עדיין לא הסכימה:(

mikloi

New member
אוי, מתוקה! לא נורא!

תראי, קודם כל אנחנו פה בשבילך, מתי שאת צריכה. דבר שני, אולי אמא שלך צריכה קצת זמן? יכול להיות שבזמן האחרון הזכרת קצת הרבה את הנושא ולכן היא נאטמה בפניו. תראי, בואי נעשה עסק: את תשתדלי לעשות ספורט לפחות שעה שלוש פעמים בשבוע, או חצי שעה כל יום, ובמקביל, תשתדלי לאכול מסודר, לשתות 2 כוסות לפני כל ארוחה, ורק פעם בשבוע ´להפניק´( כמו שעדי אומרת) את עצמך במשהו משמין, כמו פרוסת עוגה או גלידה, או איזה פסטה ברוטב שמנת. מה דעתך? בצורה כזו, יקרו 2 דברים: 1. את בטוח לא תשמיני. 2. יש סיכוי, שאם הגוף שלך באמת מחזיק במשקל מיותר, הוא יוותר עליו. העניין הוא שזה לא משהו קיצוני, וספורט עושה רק טוב ומאזן את הגוף והנפש. מה דעתך, מתוקה?

mikloi

New member
שני מתוקונת, מה קורה איתך?

תכתבי לנו. שנדע...

rutti

New member
ברוכה הבאה!!! : ../images/Emo13.gif

הגעת למקום הנכון. יש כאן את האנשים הכי מקסימים בעולם. אין לי ככ מה להוסיף על מיקוש אני מסכימה איתה על כל מילה. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה!

SHANI_1_5

New member
ברוכה הבאה חמודה !!!

הגעת למקום הכי נפלא שיש..! עם האנשים הכי נפלאים שיש.. גם אני בבעיה שלך, אמא שלי לא מרשה לי דיאטנית!
ואין לי מושג למה..לדעתי זה דבר מצויין, אבל מה לעשות שהיא קובעת ולא אני.. תנסי לדבר איתה, להסביר לה.. אבל בכל מקרה..באמת שגיל 13 לא כדאי לרדת זה יכול לשבש לך את ההתפתחות בעתיד, וחבל אוהבת מאוד, שני (גם לי קוראים שני!
)

ELY

New member
היי לך...

ברוך הבא לפורום... היות ואת צעירה את צריכה, לאכול חלבונים ולעסוק בספורט.. לא כדי לצרוך פחות מ-1200 קלוריות ליום 53 זה לא קריטי כ"כ ואת הקילוגרמים הספורים תאכלי לרדת לאט לאט ובטוח.. שיהיה לך בהצלחה..
ELY

למעלה