דיאטה

דיאטה

שלום.... אני חיילת...ואני ממש מתחננת שתעזרו ליי.. מאוד השמנתי בצבאא..אני ממה רוצה לקבל תפריט שיאזן לי את הארוחות..יש לי גם בעיה בבסיסס... אני לא אוכלת בחדר אוכל ולפיכך אני צריכה לקחת מהבית אוכל... תעזרו ליייי בבקשה..תודהה
 
תפריטים

מקבלים דרך דיאטנית באופן מסודר. לא בכדי צריך ללמוד כמה שנים טובות כדי ליצור תפריט אישי עבור מישהו. באינטרנט זה מאוד לא אחראי למסור תפריט, מה גם שמה שנכון לאחד לא יביא לאותן תוצאות אצל אחר. על כל פנים, כאן בפורום לא תוכלי לקבל תפריט, אבל אם יש לך שאלות ספציפיות או דברים שאת צריכה בהם עצות את מוזמנת לשאול.
 

misty10

New member
תנסי לבדוק

אפשרות להגיע לדיאטנית דרך הצבא. שתנסה לעזור לך להגיע לאיזון בתזונה. וחוץ מזה בחדר האוכל במטבח יש מזון שכן תוכלי לאכול. כמו כן בצבא אוכלים בשעות מסודרות, שזה יכול להיות מסגרת טובה.
 
למעלה