דיאטניות עזרה בבקשה

bananit04

New member
דיאטניות עזרה בבקשה

אני בת 16 ברצוני לשאול האם התפריט שבניתי לעצמי יביא ירידה במשקל בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה 3% או לפעמים קורפלקס עם חלב בין האחרוחות פרי{3 או 2 ביום} צהריים: פחמימות כמו אורז מקרוני או פירה עם שניצל תירס טבעול או נקניקיות או משהו כזה עם אגבניה או איזה ירק או עם סלט ערב: שניצל עוף טוב{בשרי} עם ירק,או סנדויץ קל עם גבינה לבנה 3% וירק ובסוף שבוע אני אוכל הכל{שטויות..}...אבל לא מאוד הרבה

זה נשמע לי כמו רעב מטורף!

מה קרה לך? מה אנחנו פה בשואה? למה את מענישה את עצמך ככה מתוקה? תאכלי ... ולא מעט לפי התפריט הדל הזה !

bananit04

New member
כנסי ולדיאטניות בבקשה עזרה

אני פוחדת להרוס את הגדילה שלי שעד עכשיו לא ממש משתנה למה רעב אני אוכלת הכל מהכל בבקשה תנו לי המלצה מה להוסיף תעזרו לי אתם הברירה היחידה שלי הרופאה לא מסכים לי דיאטנית אני מתחחננת תעזרו לי בזה זה כל כך חשוב לי תודה

orlu

New member
ממליצה לך לא לחכות פה אלא להיועץ

ברופא רופאת משפחה אולי אחות בית הספר? לא שווה את הלחץ האמיני

bananit04

New member
דיאטניות בבקשה תעזרו ותנו יחס

שאלתי עם אימי רופא והוא לא מסכים לי דיאטנית

רון ו

New member
שיפורים בתוכן

על הכמויות את צריכה להחליט לפי תוצאות הדיאטה באופן שוטף וכמובן בהתאם לפעילות גופנית שמומלצת מאוד (גם בחורף...) רצוי לשלב ביצה בארוחת בוקר או ערב להחליף סנדויץ' בערב במרק ירקות גדול במקום שניצל עם צפוי מטוגן - חזה עוף על גריל או בתנור או במחבת טפלון עם מינימום שמן. במקום שניצל תירס - ירקות מאודים כמו ברוקולי / כרובית / בטטה במקום מקרוני - מנה כוסמת או קינואה בשילוב עם ירקות. כלומר מאכלים עם יחס תזונתי/קלורי טוב יותר. לגבי סוף שבוע אפשר להסתפק ב2 מנות קינוח וארוחה אחת מלאה יותר - לא לאכול כל היום. רון

תפריט מתאים

קשב ע"פ הנתונים שאת נותנת לענות לך בצורה מקצועית. יש לדעת עוד פרטים רבים ע"מ לבחון את הפריט שבחרת. מומלץ לפנות לייעוץ פרטני מקצועי.

למעלה