דיאטת הלחם

tamysh

New member
דיאטת הלחם

מישהו מוכן בבקשה לפרט מה העיקרים של דיאטת הלחם, כולל תפריט מפורט, ואיך זה בדיוק שדוקא למחם מרזים (זאת אומרת מה יש בלחם שמרזה?). תודה מראש

faIcore

New member
...

כמובן שזה לא לחם רגיל זה לחם קל 40 קלוריות לפרוסה,זאת אומר רק לחם זה ממש לא טוב,אתה צריל לאכול ארוחה מאוזנת שכולל בשר דל שומן לחם קל ירקות ועוד,תגיד לי אתה חושב שאתה תוכל להרזיק ככה מעל חודש לא ממש לא אתה לא תוכל להתפק ותשבר מנסיון הורדתי לא קצת וניסיצי המון,תראה אני מבקש ממך בקשה לא כול כך קלה אבל זה בישבילך תוכל מחר כרגיל ותכתוב מה שאתה אכלתה ככה תוכל רגיל אוקי,עוד משהו אם נגיד אכלתה 3500 4000 קלוריות + אם תוריד אפילו מ 4000 ל 3000 אפילו תרגיש ותהיה ירידה במשקל בהצלחה ושתצליח

לחם

בלחם אין מרכיב מרזה. מרזים בדיאטה זו א. משום שיש בה הגבלה קלורית ב. משום שאכילת פחמימות מורכבות לאורך היום מעלה את רמות הסרוטונין מה שתורם לתחושת השובע ולירידה בתשוקה למתוק. איננו נותנים תפריטים בדיאטה זו. דיאטת הלחם כוללת לחם קל בכמויות משתנות ובהמשך פחמימות מורכבות אחרות וריכיבי תזונה נוספים כך שהיא גם מאוזנת (ירקות, מנת פרי, מנות חלבון במידה, שמן וכו').

tamysh

New member
בבקשה פירוט

אז מה אני אמורה לאכול במשך היום? אם אין תפריט אז איך יודעים מה לאכול מתי וכמה? אני אשמח אם תפרטי. תודה.

פירוט

בתשובתי הקודמת התכוונתי שאיננו נותנים תפריטים בפורום זה בטח שלא כמויות .אם לא עניתי לך על השאלה אודות עקרונות דיאטת הלחם, אשמח לדעת מה לא הבנת.

faIcore

New member
tamesh

אני אישית בחיים שלי יותר לא יעזור לך,אמרתי לך לעשות משהו לא...? את לא אוצה זה כבר בעיה שלך מש לא שלי אני את שלי הורדתי כבר לפני שנתיים ת 34 קילו בקיצר יש לך הפסד משום שאני ממש היתי מוכן לעזור לך

faIcore

New member
את יודעת את יכולה לענות לי לפחות...

על מה שרשמתי\ קיצר אני לפה לא חוזר

nomi12

New member
יש לי את הספר ואם אקבל רשות אני

יכולה לכתוב על הדיאטה, לדעתי הדיאטה היא טובה מאוד.

tamysh

New member
תודה

אני אשמח מאוד אם תספרי לי וגם תפרטי מה אוכלים כל יום, תודה

למעלה