דיאטת השמנה

crocker666

New member
דיאטת השמנה

אוקי אז ככה..אני בשנות ה 20 לחיי, אני לפני חצי שנה שקלתי 72 והגובה שלי הוא 2 מטר הלכתי אל דיאטן שהוא גם מדריך כושר וזה נתן לי תפריט לאכול ארוחות ביניים וכל מה שצריך ומדי פעם אני בא אליו בשביל לשנות את התפריט אז במשך כל החצי שנה הזאת כל שבועים עליתי חצי קילו עד קילו פחות או יותר, אבל אף פעם לא ירדתי רק עליתיחשוב לציין שגם אני עושה הרבה כושר בבית.. משקולות וכדומה, 3 פעמים בשבוע ובחודש האחרון אני שם לב שאני רק יורד... הייתי 85 לפני כחודש וכל שבוע שאני נשקל אני רק הולך ויורד\ והיום זה הגיע כבר ל 82 מה נסגר עם הגוף שלי? אני עושה הכל רגיל אני ממש ממש רוצה להעלוןת אבל אף פעם לא קרה לי כזה דבר שאני יורד בכזאת כמות במשקל!! אולי בגלל שאני עושה יותר מדי ספורט? אף פעם לא ירדתי יותר מ 100 גרם בכל החצי שנה הזאת וזה מכניס אותי לדיכאונות.. שכל העבודה שלי הולכת ונעלמת !אני לא יודע מה לעשות... תודה

crocker666

New member
אני יודע מה הבעיה נראה לי, תגידו לי אם אני טו

בפברואר קניתי גיטרה חשמלית, עד פברואר כל שבועים הייתי עולה קילו שלם, מאז שהתחלתי לנגן הייתי מנגן שעה שעתים ביום, ומאז התחלתי להתקע קצת בעליה הייתי עולה 100 גרם בשבועים ממש ממש לאט לעומת מקודם ובחודש האחרון אני מנגן ממש ממש הרבה כל יום 4 שעות ושאני מנגן אני מזיע בכל הגוף הכל בפעילות ובחודש הזה ירדתי איזה 2 וחצי קילו מה שלא קרה לי אף פעם! יכול להיות שזה בגלל האנרגיות שאני מוציא על הגיטרה? זה נחשב כמו לפעילות אירובית? כי אני לא מסוגל לחשוב על עוד פיתרון וזה הכי מסתדר לי

מנגן ולא אוכל

שלום רב, ענין העליה במשקל הוא פונקציה של מאזן קלורי. ברגע שאתה במאזן חיובי ובנוסף גם מתאמן לפיתוח מסת שריר אין סיבה שלא תעלה. אולי בעקבות הנגינה הרבה אתה אוכל פחות? אולי אתה מתאמן פחות כי הראש שלך יותר בנגינה? מה אומר על זה התזונאי שלך?

למעלה