דיאטת סוכר מלח

hadash

New member
דיאטת סוכר מלח

אני קצת מבולבלת... אני על סטרואידים ואמרו לי להימנע ממלח אבל ענבל מהפורום אמרה לי גם מסוכר ולי לא אמרו כלום על זה? האם רצוי להימנע מסוכר?? כי זה כבר יהיה קשה
מילא בלי מלח אבל חיים בלי סוכר?????????? אשמח לדעת אם אני צריכה להימנע מאכילת דברים נוספים

RomiVais

New member
ממה שאני יודעת.......

אכן כדאי מאוד להימנע משני אלה. המלח - כדי למנוע אגירת נוזלים בגוף. ולמנוע נפיחות. סוכר - רמת הסוכר עולה באופן "טבעי" בגלל הסטרואידים... אז כדאי לא להעלות את רמת הסוכר עוד יותר... אם כל כך קשה... תרשי לעצמך "משהו קטן"... אבל לא להגזים!!!
תזכרי שזה זמני בלבד!! תהיי חזקה ויהיה בסדר!!! אין עוד דברים........ השאר בסדר!!
סוף שבוע נפלא רומי

אורית...2

New member
היי הדס !!!../images/Emo4.gif

בכל קופסה של תרופות בדרך כלל מצורף עלון...אז לפני שאת זורקת אותו תקראי !!! שם כתוב כל מה שמותר ומה שאסור... כל אחד מגיב בצורה אחרת לקורטיזון , וגם בכל פעם שלוקחים זה משפיע אחרת, לי היה "תיאבון" הפה לא נסתם לי לשניה ...ואני ממש לא זוכרת כמה הגבלתי את עצמי במלח או סוכר, אכלתי ה....מון !!! אבל כמו שאני מכירה את עצמי , בטוח שאם היה כתוב בעלון בלי מלח...שמתי טיפה, ובלי סוכר אז גם שמתי טיפה...צריך לשמור בכמויות של המלח והסוכר , זה כן !! אבל מה לא עושים למען הבריאות שלנו ...
אה ...ואם תתנפחי ותשמיני בזמן הטיפול ...אל תתרגשי !!! זה הכל נעלם !!! בלי להתאמץ...(לא צריך לעשות דיאטה...זה יורד ונעלם לבד !!!)

bali

New member
מנהל
וענבל מוסיפה ש...

הסיבה לאיסור באכילת סוכר הוא שהסטרואידים מפרקים את האינסולין ולכן רמת הסוכר בדם עולה אם אוכלים סוכר. דווקא לסוכר יש המון המון תחליפים ולי היה הרבה יותר קל לוותר על הסוכר. עם המלח זה היה סיפור אחר. קנינו בשר לא מוכשר ולכל האוכל היה טעם אחד- בלי טעם! הרופא אמר לי בזמנו שאם כבר "חוטאים" במשהו אסור, עדיף לחטוא לכיוון הסוכר ולא לכיוון המלח, שגורם לספיחת נוזליפ בגוף והתנפחות לא נעימה. והכי טוב- תשאלי את הרופא שלך והוא יגיד לך מה לעשות לגבי הסוכר. ענבל.

למעלה