דיאליזה בארה"ב

shalem

New member
דיאליזה בארה"ב

אני מעוניינת לקבל מידע על דיאליזה ברחבי ארה"ב/ניו יורק, אם יש מישהו שנסע ועבר, מכיר בתי חולים, מחירים וכו' אשמח מאוד לקבל מידע בנדון. אני מתכננת נסיעה ויעזור לי מאוד מידע מוקדם. תודה, אורלי שלם.

Avraham F

New member
קישור לאתר

חיפוש מרכזי דיאליזה בארה"ב. מתוך סה"כ 4700. לכתוב שם מדינה או עיר או כתובת או ZIP (מיקוד) ויש לך כל האפשרויות. הרשימה כוללת כתובת ומס' טלפון. את המחיר יש לתאם נראש. קופ"ח מחזירה לפי קבלות כמחצית הסכום בלבד, למה ? ככה.

shalem

New member
אברהם תודה רבה, מחפשת בעלי נסיון

אני משתמשת באתר, אך אני מעוניינת לקבל ייעוץ והדרכה מחולים שכבר עברו את הפרוצדורה הכרורה בכך בארה"ב / ניו יורק. תודות, אורלי

Avraham F

New member
לאורלי - דיאליזה בחו"ל

לאורלי, קיץ טוב, תנסי לפרט יותר בבקשתך, הרי ארה"ב או ניו יורק זה לא ראשל"צ. העלות בממוצע היא בין 375-450 דולר, כאמור קופ"ח מחזירה על מספר טיפולים לא יותר ממחצית, בש"ח לפי שער מש"ל (מה שבא לה). נסיעה טובה ובריאות טובה יותר.

shalem

New member
המלצות וידע לגבי נסיעה לארה"ב +דיאליזות

אברהם שלום ותודה, התחלתי כבר ליצור קשר עם בתי חולים רציתי פשוט לשמוע מאנשים שכבר היו על מה הם ממליצים בטיול כזה. לגבי מחירים - בניו יורק התבקשתי למחיר של 480$ לעומת איזורים אחרים בארה"ב במחיר של כ- 170$ . הפער מאוד הדהים אותי ורציתי לשמוע האם זה הגיוני והאם אין מחיר קבוע?. בכלל האם אלו המחירים?? אני נכת צה"ל כך שהצבא יחזיר לי ולא קופות החולים. אשמח לקבל עוד מידע לגבי טיול דיאליזות בארה"ב. תודות אורלי

Avraham F

New member
המלצות

לאורלי ערב טוב, פער המחירים הפליא גם אותי. ארה"ב היא מדינה בה הרפואה היא פרטית, לכן הכל אפשרי. לצערי נסיון בטיולי דיאליזה בחו"ל אין לי, לא הספקתי בשנה ורבע של טיפולים לנסוע. חכי להמלצות של אחרים, ו/או שתעבירי שאלה באותו הנוסח בפורום "העמותה".

אתי1000

New member
אורלי שלום

אני טסה די הרבה לארה"ב משום שאחיותיי גרות שם, אכן בניו יורק אני משלמת כ 400 דולר לדיאליזה, ובמקומות אחרים בסביבות 300 דולר, על 170 דולר לא שמעתי. בסך הכל אין איזה שהיא המלצה מסוימת שתעזור לך במיוחד, אני מציעה לך לקחת מידע רפואי באנגלית, יש מקומות בהם משתמשים ביחידת משקל אמריקאית ולא בק"ג אז כדאי לפני לברר את המשקל שלך ב"אמריקאית" חחח...., עוד דבר חשוב- באחת הדיאליזות חיברו אותי ולא שמו לב שבפרטים שהעברתי להם מהירות המשאבה שאני עושה היא 300 ואצלם נהוג בערך 500 אחר כך הרגשתי נורא אז חשוב להיות ערניים. בסה"כ יהיה לך בסידר, העיקר שתהני ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח לעזור. אתי.

למעלה