דיאליזה

פנפוני

New member
דיאליזה

התחלתי לעשות דיאליזה אתמול אני כנראה אעשה פעמים בשבוע למשך חודשיים יש לי צינור כזה מעצבן בגרון , אני מחכה בסבלנות שכול זה יהיה מאחוריי ( אני עדיין בהלם) 13 שנה אני חולה וכבר היה כמעט את כול הסיבוכים(פרקים, פריחה, נוזל בקרום הלב, בעיות בעיניים כאבי ראש, דלקת במעיים ועוד ועוד..) מה עוד יכול להיות???? עכשיו הכליות .... האוריה שלי מאוד גבוהה מישהי יכולה להסביר לי מה זה החומר הזה???? דניאלה. שבת שלום לכולן.

champ

New member
וקישור אחרון...

עם הסבר קצר והמלצה (לא שלי!) על תרופה לטיפול בבעיה (??) (רצוי ומומלץ להתייעץ עם רופא לפני נטילת תרופות כלשהן!) ראי כאן... צ´מפ.

gaia20

New member
וואי, כמה מידע...!!../images/Emo24.gif

תודה על כל קישור!!

ל3

New member
באמת המון מידע

תודה לך צאמפ´. אני מחזיקה לך אצבעות שהדיאליזה תעבוד ואנחנו פה איתך תמיד! שולחת לך המון

דניאלה יקרה מאוד ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיב

דניאלה היקרה שלנו כל שאוכל להגיד לך - הוא החזיקי מעמד!!! אמנם עצוב מאוד לשמוע שהכליות שלך נפגעו, אבל האם הרופאים אמרו לך שיש סיכוי שזה יהייה הפיך. כלומר, האם יש סיכוי, שלאחר תקופה מסויימת, יצליחו לשקם לך את הכליות ולא תצטרכי יותר דיאליזה? את יודעת, הדברים שלך מאוד מלחיצים אותי. גם אצלי היתה (וישנה) מעורבות רב מערכתית, אולם הכליות לא נפגעו. אני כל הזמן מסתובבת בתחושה (שגם הרופאים מחזקים אותה אצלי) שאם עד היום לא נפגעו לי הכליות, הסיכוי שהן תיפגענה כמעט אפסי. והנה את באה עם הסיפור העצוב שלך, אחרי 13 שנים עם לופוס (אני כבר 32 שנים עם לופוס) ואני מודאגת גם בגללך וגם בגללי. האם את מוכנה להגיד לי בת כמה את? אפילו במסר אישי? אני בכל אופן טיפוס אופטימי מטבעי, ומאמינה שיהיה טוב, ושאם רוצים, אפשר לחיות, ולחיות טוב עם כל מגבלה. אבל - עדיין דואגת. שתהייה לך שבת טובה שיהייה לך מצב רוח אופטימי עוד חיבוקים ממני אליך ומחזיקה לך אצבעות

למעלה