דיאנה 35!!!

mayane1

New member
דיאנה 35!!!

לכול הבנות!!! מישהי מכן שמעה או לוקחת את הגלולות לפצעי הבגרות דיאנה 35?? איך היא השפיעה עליכן ותוך כמה זמן רואים תוצאות ואים זה בכלל עוזר!!! תודה לכולם.......

דיאנה זה לא גלולות למניעת הריון?

כידוע גלולות הן הורמונים, ובהתחלה המצב שלך יכול אפילו להחמיר, כי את מכניסה הורמונים נוספים לגוף שלך, אבל אח"כ זה אמור להסתדר, זה עיניין של כמה חודשים לדעתי.

Revi 22 Tal

New member
אני לוקחת, לא היה לי שום תופעות

לוואי ההפך היא מאוד עזרה לי .

Revi 22 Tal

New member
אהה.. ולגבי זמן השפעה תוך 2-3

חודשים מצב האקנה נעלם לגמרי... אבל שוב זה מאוד אישי לכל אחת ואחת.

זה מאוד מאוד אישי

אל תנסי בכלל להסיק מסקנות מלשאול כאן. פשוט תקחי ותראי איך זה עובד בשבילך.

blackcat2

New member
לי היה ניסיון רע עם גלולות דיאנה../images/Emo5.gif

אני לקחתי גלולות דיאנה כשהייתי בת 17 והוא גרם לי לדיכאון עמוק. ממש דיכאון קליני בגלל חוסר איזון הורמונולי. אינני יודעת מה גילך (לא בדקתי בכרטיסך). אם את מבוגרת באופן יחסי יכול להיות שהשימוש בגלולה יהיה טוב לך . אולם היי ערה לתחושות רגשיות לא רגילות בתקופה הקרובה. מאחר ומדובר בגלולה בעלת מינון הורמונלי גבוה באופן יחסי אני מניחה כי יחול שיפור לאחר חודש שימוש בקירוב. בהצלחה.

גם לי היה נסיון זוועתי עם דיאנה

כבר סיפרתי על זה בעבר בפורום אבל אני אספר שוב - חוץ מזה שלא הושג שום שיפור, אפילו לא מינימלי במצב הפנים, הודות לדיאנה עליתי כמעט 10 ק"ג שלא ירדו גם אחרי שהפסקתי (ולקחתי את הגלולות רק חצי שנה) ורק 5 שנים לאחר מכן, הודות לשרות צבאי עמוס במיוחד שלא השאיר לי זמן לאכול הצלחתי לחזור למשקל המקורי שלי. בנוסף נוצרו לי בעיות פנימיות שלא נדע הודות לגלולה הזוועתית הזאת, ומנערה בריאה אך מחוצ'קנת הפכתי לנערה שמנה עם מליון בעיות פנימיות ועדיין מחוצ'קנת. המלצה חמה - יש לך חצ'קונים? תקחי ראוקוטן, זה מה שבאמת עובד. ולא רק מהנסיון שלי.

girl111

New member
זהו גם אני כתבתי מה שכתבתי מתוך

נסיון. וגם על סמך מה שכמה רופאים אמרו לי אח"כ. על דעת עצמי לא הייתי כותבת כלום, אם לא היה לי ניסון

girl111

New member
לדעתי זה לא מומלץ

אלה הרבה מאד הורמונים ולא תמיד זה משפר את הפנים, וזה יכול לגרום להשמנה , דכאון ותופעות לוואי אחרות. אני חושבת שבחורות צעירות עדיף להן להכניס כמה שפחות הורמונים לגוף. הדיאנה מומלצת לנשים שמתקרבות לגיל הבלות יותר מאשר לבחורות צעירות

אני לוקחת גלולות מגיל 14

אמנם לא כי היתה לי אקנה אלא כי היו לי בעיות נוראיות במחזור, היום תודה לאל הכל בסדר. הכל תלוי באיזון ההורמונלי של התרופה, אני הייתי ילדה שלקחה הורמונים וציפינו שזה יעשה לי תופעות לוואי מטורפות אבל זה לא עשה כלום. ציטוט של הרופא שלי "סוף סוף אישה נורמאלית!" (הייתי מבסוטה אח"כ הרבה זמן שהוא קרא לי אישה). תראי מה הגלולה עושה לך, תראי אם הגוף יתרגל אליה (הלוואי שלא יהיו לך תופעות לוואי) ואז תחליטי אם להמשיך! בהצלחה.

blackcat2

New member
אני דווקא בעד נטילת גלולות

זה משפר את מצב העור, מסדיר את המחזור ומפחית את ההסתברות ללקות בסרטן צוואר הרחם. היום יש הרבה גלולות בעלות מינון הורמונלי נמוך שאינן מזיקות וכדאי להעדיף אותן על פני דיאנה. אם מצבך חמור כ"כ ודיאנה היא הגלולה היחידה המתאימה למצבך טלי אותה ללא היסוס אולם היי ערה לתופעות לוואי

קארין..

אבל בתכלס זה גלולות הריון.. אם היא לא תקח את זה היום בשביל חצקונים היא תקיח את זה עוד שנתיים שתתחיל לשכב..אז מה זה משנה?

אהה שכחתי!

בסביבות גיל 16-17 אמא שלי שאלה את הרופא שלי באחת מהפגישות שלנו איתו אם כדאי להפסיק לקחת את הגלולות אז הוא אמר שהוא ממליץ שלא, יש גם יתרונות לגלולות... הן שומרות עלינו מסרטן מסוים ברחם או בצוואר הרחם, מונעות בעיות הורמנליות ועוד כמה דברים...

girl111

New member
יש גלולות למניעת הריון עם מינימום

הורמונים. כמה שפחות הורמונים יותר טוב-ודיאנה מפוצצת בהורמונים.

הבנתי..

איזה גלולות זה עם מינמום הורמונים?.. אני מניחה אבל שהרופא מתאים את הגלולות עם כמות ההורמונים שמתאימות לגוף לא? הרי בשביל זה עושים בדיקות דם..

Revi 22 Tal

New member
יש הרבה... בכל אופן זה לא לשיקולנו

מה לקחת או מה לבחור. גלולה שיכולה להיות "מסוכנת " לאחרת יכולה לעזור מאוד לשנייה וככה להפך.

Revi 22 Tal

New member
וכמובן שרק רופא מוסמך יכול לקבוע

מה מתאים לכל אחת ואחת עפ"י בדיקות של פרופיל הורמונלי ועבר רפואי.

משהו לגבי הורמונים

זה לא מדויק לומר ש"כמה שפחות הורמונים יותר טוב". זה כמו שתגידי ש"כמה שפחות תרופות יותר טוב". זה נכון, אם הגוף שלך מתפקד בצורה אידיאלית. הרבה מקרים של שיעור יתר ואקנה נגרמים מחוסר איזון הורמונלי, ואז טיפול בהורמונים זה בדיוק מה שצריך. אני לוקחת דיאנה כבר כמה שנים לשיעור יתר, היא לא מאוד עזרה בזה - רק שיפרה קצת את המצב - אבל אין לי תופעות לוואי, וכששאלתי את הרופא אם הוא ממליץ לי להחליף כי "שמעתי שזו גלולה מפוצצת בהורמונים וזה לא טוב", הוא אמר ש-א', אובייקטיבית כמות ההורמונים בדיאנה לא כל-כך יותר גדולה מבגלולות אחרות (זה גם עניין של איזה הורמונים, לא רק כמה), ושזו דעה קדומה נפוצה אך לא מבוססת, ו-ב', שדיאנה זו גלולה טובה למניעת הריון, ואם היא לא עושה לי תופעות לוואי אין מניעה להמשיך לקחת אותה.

Honey Bunny

New member
יש גלולה די חדשה

"מינס" יש בה ממש מעט הורמונים אחותי לוקחת אותה והיא אומרת שאפילו יש לה יום אחד מחזור!!! הבעיה איתה כמובן שצריך להקפיד לקחת בשעה המדוייקת, ואם את מפספסת גלולה הסיכוי להכנס להריון גדול יותר :\ אגב, גם שמעתי שבהתחלה יכולות להיות לה תופעות לוואי מעצבנות, איזה שבועיים ככה, אבל זה עובר בכל מקרה, אצל כ"א זה שונה

tully

New member
זה לא רק קשור לכמות ההורמונים

יש בכל הגלולות ואריאציות של שני הורמונים - פרוגסטרון ואסטרדיול. בכל גלולה יש קומבינציה של שני ההורמונים הנשיים הללו עם שינויים קלים במוליקולה שלהם. מצאו שדווקא בקומבינציה שיש בדיאנה (וביסמין- ונדמה לי גם במליאן) יש השפעה טובה נגד מה שגורמים הורמונים גבריים - שיעור, אקנה. לפעמים לסדר את המחזור מספיקה גלולה עם מינון הורמונלי נמוך, ולפעמים צריך יותר גבוה. בכל מקרה גם דיאנה נחשבת עם מינון נמוך, פשוט יחסית לגלולות היום היא בעלת מינון גבוה יותר- אבל עדיין לא מה שפעם נחשב "גבוה".

למעלה