דיא סבע

shaay2377

New member
רבאק אנשים, פרופורציות.
אני קורא המון תגובות גזעניות וחולניות באתרי הספורט והרשתות.
דיא סבע לא כתב שום דבר. גם אשתו לא כתבה שום דבר. בסוף אוקטובר אשתו סימנה לייק לפוסט של מישהו אחר מהמגזר שמבקש שלום לילדי ישראל ועזה. זהו.
מפה לשם הפכו אותו לפרו פלסטיני וקריאות לחרם, קריאות בוז שגרמו למכבי חיפה לשלוח אותו להשאלה בדובאי.
הוא חזר בסוף העונה, התנצל בסירטון על משהו שלא אמר ולא כתב ועדיין השנאה לא יודעת גבולות. אנשים קוראים להחרים ולא לעשות מנוי, אוהדי הקבוצות היריבות רק מתסיסים ומנסים לפלג ומשתמשים בו ברשתות.
זה הפך לרוע כזה חסר פרופורציות שמפריע.
חיפה העיר תמיד היתה עיר של יהודים ערבים ונוצרים וזו עובדה שלא תשתנה, אז זה פשוט מגעיל אותי גם אם אני יהודי ישראלי שמאז 7.10 התפכחתי ונהייתי יותר ימני מבעבר.

פולגאר

Well-known member
רבאק אנשים, פרופורציות.
אני קורא המון תגובות גזעניות וחולניות באתרי הספורט והרשתות.
דיא סבע לא כתב שום דבר. גם אשתו לא כתבה שום דבר. בסוף אוקטובר אשתו סימנה לייק לפוסט של מישהו אחר מהמגזר שמבקש שלום לילדי ישראל ועזה. זהו.
מפה לשם הפכו אותו לפרו פלסטיני וקריאות לחרם, קריאות בוז שגרמו למכבי חיפה לשלוח אותו להשאלה בדובאי.
הוא חזר בסוף העונה, התנצל בסירטון על משהו שלא אמר ולא כתב ועדיין השנאה לא יודעת גבולות. אנשים קוראים להחרים ולא לעשות מנוי, אוהדי הקבוצות היריבות רק מתסיסים ומנסים לפלג ומשתמשים בו ברשתות.
זה הפך לרוע כזה חסר פרופורציות שמפריע.
חיפה העיר תמיד היתה עיר של יהודים ערבים ונוצרים וזו עובדה שלא תשתנה, אז זה פשוט מגעיל אותי גם אם אני יהודי ישראלי שמאז 7.10 התפכחתי ונהייתי יותר ימני מבעבר.
יכלה להתנצל מיידית כפי שעשתה אשתו של בולדווין:

ההבדל הוא שהיא לא התנצלה ורק הוא דיברר אותה מכורח הנסיבות, לכן הכעס מוצדק ואי אפשר להאמין בכנותו.

shaay2377

New member
יכלה להתנצל מיידית כפי שעשתה אשתו של בולדווין:

ההבדל הוא שהיא לא התנצלה ורק הוא דיברר אותה מכורח הנסיבות, לכן הכעס מוצדק ואי אפשר להאמין בכנותו.
מי היא בכלל? היא לא שחקנית בליגת העל, רק אשתו של.

dory30

Well-known member
שונאים תמיד יהיו, כמו שלא מזמן כדורסלן ישראלי-צרפתי גורש ממסעדה מפריז בגלל תמיכה בישראל. ואכן, לא הוא עשה משהו - בניגוד לדאבור שתמך בפלסטינים בשומר החומות או בירם כיאל שהניף דגל פלסטיק בצוק איתן באינסטגרם.

shaay2377

New member
שונאים תמיד יהיו, כמו שלא מזמן כדורסלן ישראלי-צרפתי גורש ממסעדה מפריז בגלל תמיכה בישראל. ואכן, לא הוא עשה משהו - בניגוד לדאבור שתמך בפלסטינים בשומר החומות או בירם כיאל שהניף דגל פלסטיק בצוק איתן באינסטגרם.
זה לא אומר שזה תקין.
בכלל כל ההשוואות האלה שלנו למקרים במדינות אחרות שגם לא מצביעות על הכלל, רק מורידה לנו את הרמה התרבותית.
לדוגמא מדינות מוסלמיות גם בוחרות לא להתחרות מולנו באולימפיאדה ובתחרויות ספורט בעולם, אם היינו נוהגים כמוהם, היינו מוקצים ומפסידים טכנית אבל גם היינו קונים את השם שהמוסלמים בעולם רכשו לעצמם כגזענים שלא יודעים להפריד ספורט מפוליטיקה.

dory30

Well-known member
רק לשם הבהרה- השוויתי בין ערבים ישראלים שכתבו פוסטים בעצמם, לבין מי שאשתם צייצה X או Y ברשתות החברתיות.

למעלה