דיבוב תמונות יוצא לדרך תמונה ראשונה :)))))
H Hurakano New member 20/3/03 #5 נגמרררר היה קצר אבל לא בדקתי את כל התמונות... אולי אני אמשיך פעם הבאה
P perrinat New member 20/3/03 #7 ../images/Emo124.gifעומריקווווווו../images/Emo103.gif ענק ענק אין עלייך אני מכריזה בזאת שפעם בשבוע יהיה לנו שרשור דיבובים אז כל מי שרוצה לדובב את שאקירה - יותר ממוזמן
../images/Emo124.gifעומריקווווווו../images/Emo103.gif ענק ענק אין עלייך אני מכריזה בזאת שפעם בשבוע יהיה לנו שרשור דיבובים אז כל מי שרוצה לדובב את שאקירה - יותר ממוזמן
V VooSa New member 20/3/03 #8 יש לי יש לי יש לי|! פהההההההההההההההההההההההההההההה (מי שלא הבין- הקומדי סטור... כן, כן עצוב שאני מכירה את זה אבל מה לעשות....) ולענייננו: "איזה מזעזעות המשקפיים האלה אבל של גוצ'י אני לא אופיע איתם "
יש לי יש לי יש לי|! פהההההההההההההההההההההההההההההה (מי שלא הבין- הקומדי סטור... כן, כן עצוב שאני מכירה את זה אבל מה לעשות....) ולענייננו: "איזה מזעזעות המשקפיים האלה אבל של גוצ'י אני לא אופיע איתם "
M michalas New member 20/3/03 #10 גם לי יש../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif "חביבי יעני,(טן טן) יעני יוואלי..."
V VooSa New member 20/3/03 #15 3... נד נד, נד נד, רד עלה עלה ורד.... (סליחה על הכפול הייתי בטוחה שזה לא שלח...)