דיבור בהברות

דיבור בהברות

לפי מה שנוכחתי מהפורום כנראה זה עובד. את השיטה לומדים אצל הדסה או ברברה דם בשינויים קלים באופן עקרוני. bell כמעט ולא מגמגמת (אני בכל אופן לא שמעתי אותה מגמגמת אפילו פעם אחת), דור מדווח על שיפור באחוזי השטף ועוד כמה אנשים, לא זוכרת כרגע בדיוק מי. האם יש לי אפשרות ללמוד את השיטה מבלי לשלם 10,000 ש"ח ולהעדר שלושה שבועות מהבית? אני ממש רצינית, נראה לי שזה יכול האור בקצה המנהרה שלי.

טינה 18

New member
כן זה נכון..

אבל אותה השיטה לא קלה כפי שהיא נישמעת, זה דורש מעל ומעבר. ווההתנסות יכולה בהיחלט להועיל!

shuky63

New member
דיבור בהברות כידוע לי קיים רק בשיטה

ש ברברה דם.כפי שהבנתי זו טכניקה שנועדה למנוע מאיתנו לחשוב על המילים ולהלחץ אלא לזרום עם הרעיון שלנו ברצף ולא להתקע על מילים.הרעיון הוא למקד את תשומת הלב בשני מקומות:במיתרי הקול ובתוך הראש(ברעיון). אם רוצים להבין את השיטה יותר טוב לא צריך לקחת קורס של 3 שבועות.ברברה נותנת טיפולים פרטיים בקליניקה שלה במושב מתן. השיטה עובדת לפחות בהתחלה.היום במיפגש של אמבי היו 4 מטופלים של ברברה שסיימו קורס לפני שבועיים והגיעו היישר ממיפגש ביקורת איתה.3 מהם דיברו שוטף כמעט לחלוטין.

b e ll

New member
מירבי, את לא מסתכלת על הדברים

נכון. טיפול טוב ורציני עולה כסף (רציני). יש גם אפשרויות שלא להעדר מהבית לשלושה שבועות וסיפרתי לך על האפשרות ההיא. אבל בנוגע לכסף יש לי משהו להגיד, כמה עולה לך מילה מגומגמת אחת? כמה עולה לך רגשות הנחיתות וחוסר העצמאות? כמה היית מוכנה לשלם כדי להתעורר בבוקר ולדעת בקישקע שהכל יהיה בסדר, להתעורר בבוקר וללכת לעבודה שהשגת למרות היותך מגמגמת? יש לכל זה מחיר? לאושר הזה ולהגשמה הזו יש מחיר? כן! ואם המחיר הוא רק 10000 ש"ח, אז זה זול מאוד מאוד. קחי משכנתה גדולה ב 10000 ש"ח מעבר למה שתקחי באופן רגיל, קחי הלוואה מהבנק בתנאים טובים, או לחילופין אל תבני לך מטבח מפואר מאוד או חדר אמבטיה ולכי לטפל בעצמך בטיפול היחיד שנותן תוצאות אמיתיות. את יכולה לדמיין לעצמך היכן תהיי בעוד חצי שנה? את יכולה לראות את אופק חייך אז? אני יכולה לראות, ואני חייבת להגיד לך שמאוד יתאים גם לך להיות שם.

למעלה